Cadde Kenan Işık'tan azar yedi

Kenan Işık'tan azar yedi

21.07.2012 - 16:29 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yazarın adını bilemeyen yarışmacı Kenan Işık'tan böyle laf yedi!

Kenan Işıktan azar yedi


ATV ekranlarında yayınlanan Kenan Işık’ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının dünkü bölümünde yarışan Fatih Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı öğrencisi Tuğba adlı yarışmacı dünyaca ünlü kitabın yazarını jokerlerini kullandığı halde bilemedi. Bunun üzerine genç kız Kenan Işık’tan laf yedi. Baraj sorusu olan ’Krala karşı çıktığı için idam edilen, ideal toplumu anlattığı kitabı ’Ütopya’ ile tanına yazar kimdir?’ şeklinde 7 ’nci soruda telefonla joker hakkını kullanan Tuğba, soruyu İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde araştırma görevlisi olan arkadaşına sordu.

Haberin Devamı

’Kenan Işık’tan tam adamına sordunuz ’ yorumu gelsede Tuğba Hanım iki kez soruyu tekrar etti. Tuğba Hanım’dan Son saniyede soruyu yine tekrar etmesini isteyen arkadaşı ’Thomas More olması lazım ’ dedi ancak yarışmacı duymadı.

’Soruyu ikinci kez tekrar etmeniz iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ’ diyen Kenan Işık, ’İngiliz Dili ve Edebiyatçısı demiştiniz değil mi? ’ diye sordu.

’Evet, sanırım sesimi algılayamadı’ diye konuşan yarışmacı yüzde 50 joker hakkını da kullandı ve soruya ’İmmanuel Kant’ cevabını verdi. Yarışmacı eğer arkadaşının Son saniyede verdiği cevabı duyabilseydi barajı geçmiş olacaktı.

’BU DÜNYACA ÜNLÜ BİR KİTAP’

Kenan Işık’ın yarışmacıya yorumu ’Sakın zor zoru falan demeyin ’ oldu. Bunun üzerine yarışmacı, ’Zor değil, bilmediğim yerden çıktı’ dedi.

Haberin Devamı

Kenan Işık da, ’Ama bu dünyaca ünlü bir kitap. Bu kitap sayesinde Ütopya denilen bir kelime girmiştir. Dünyanın bütün dillerinde olan bir kelime. Sağlık olsun ’ diyerek yarışmacıyı uğurladı.