Cadde 'Kendi kimliğimizi bulmalıyız'

'Kendi kimliğimizi bulmalıyız'

09.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Rus yıldız Ana Shine, “İdolüm yok ve kendi kimliğimizi bulmamız gerektiğini düşünenlerdenim, bir başkası gibi olmamalıyız” dedi.

Kendi kimliğimizi bulmalıyız

EDA ÜTÜK- Geçtiğimiz yıl ilk albümünü çıkaran, son dönemde de ‘Digital Love’ isimli parçasıyla fırtınalar estiren Ana Shine, sesi, iddiası ve güzelliğiyle olduğu kadar samimiyeti ve zarafetiyle de dikkat çekiyor. Modellikten şarkıcılığa geçen Rus yıldız “İdolüm ya rol modelim yok” diyor. Shine ile Hotel Raffles İstanbul’da bir araya gelerek, yeni eserini, kariyerini ve güzellik sırlarını konuştuk.

Haberin Devamı

*‘Digital Love’ isimli yeni şarkınız tam anlamıyla bu dönemin parçası gibi görünüyor. Neler söylemek istersiniz?

Bu şarkı online bir şekilde tecrübe edebileceğimiz bir aşkın yansıması oldu. Çünkü hepimiz sürekli telefonlarımızla ilgileniyoruz. Bence insanlık olarak yavaş yavaş aşkın duygusunu ve anlamını kaybetmeye başlıyoruz. ‘Digital Love’ şarkısı da tam da bu noktada insanlara offline olma ve gerçek anlamda bir araya gelme cesareti veriyor. Gerçek aşkın anlamını anlamak ve hissetmek için yakınlaşmamız gerektiğini vurguluyor.

*Biraz daha pandemi ile bağlantılı bir şarkı diyebilir miyiz?

Doğru. Bence pandemi herkes için zor oldu ama en çok artistler, şarkıcılar ve dansçılar için... Ben şanslıydım, Londra’da ailemle ve köpeklerimle eğlenceli vakit geçirdim. Birçok şarkı yazma imkanı bulduk.

Haberin Devamı

*Sosyal medya hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

Son dönemde sosyal medya gerçekten de en büyük akım kaynağımız oldu. Ben de en çok Instagram ve TikTok kullanıyorum. Twitter ve Facebook hesaplarım da var ama en çok Instagram’ı tercih ediyorum. Kullanımı kolay hem işimi hem de özel hayatımı oradan paylaşıyorum.

*Sizi hiç tanımayan birisine kendinizi ve müziğinizi nasıl anlatırsınız?

Başta bir müzisyen olarak müziğimi anlatırım. Sound’umu da pop ve influenced R&B olarak tanımlayabiliriz. Bir idolüm yok ve kendi kimliğimizi bulmamız gerektiğini düşünenlerdenim, hayallerimizin peşinden koşmalı bir başkası gibi olmamalıyız.

*Peki dünyadan ve Türkiye’den beğendiğiniz sanatçılar kimler?

ABD’li rapçi Meek Mill’i gerçekten çok beğeniyorum. Onun şarkı sözleri ve müziği hoşuma gidiyor. Türkiye’dense en sevdiğim isim Tarkan sahne performanslarına da ayrıca bayılıyorum, onunla bir iş birliği içinde olmayı isterdim. Sanırım herkes de bunu ister. (Gülüyor.)

*Şarkıcılar ya da modelliğe başlayacak olanlara tavsiyeniz var mı?

Elbette mutlaka hayallerinin peşlerinden koşmalı ve asla pes etmemeliler. Asla!

Kendi kimliğimizi bulmalıyız

‘HER AKŞAM MEDİTASYON YAPARIM’

*Güzellik sırlarınızı paylaşabilir misiniz? Bir rutininiz var mı?

Haberin Devamı

Öncelikle uyku düzenime dikkat ediyorum ve yeterli uyumaya gayret gösteriyorum. Bence bu hem sağlığımız hem de cildimiz için en önemli faktör. Sağlıklı yemeklerle besleniyorum, annem evde üç öğün yemek pişirir. Bu nedenle benim için çok zor bir durum değil. (Gülüyor.)

Sabah uyandığımda mutlaka esneme hareketlerini yapıyorum Ayrıca her gün yatağa gitmeden önce meditasyon yapıyorum. Daha önce bale de yapıyordum fakat ayağımı incittim.

‘TÜRK HAYRANLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Kendi kimliğimizi bulmalıyız

*Türkiye’yi nasıl buldunuz?

Türkiye’yi seviyorum Daha önce de birkaç kez gelmiştim Antalya İstanbul ve Bodrum’u gezmiştim Türk kültürünü de seviyorum modern bir ülke ve buna derin bir tarih de eşlik ediyor. Türk yemeklerine de bayıldım; Nusret ve Develi restoranlarını ziyaret ettim. Her şey çok lezzetliydi.

*Türk hayranlarınıza bir mesajınız var mıdır?

Öncelikle onlara destekleri ve sevgileri için çok teşekkür etmek istiyorum benim ve müziğimi takip ediyorlar. Beni inanılmaz destekliyorlar. Hepinizi seviyorum.

*Türkiye’den sonraki durağınız neresi olacak?

Haberin Devamı

Buradan Londra’ya döneceğim ve yeni klibimin çekimlerine başlayacağız.