Cadde Kerem Bürsin'den soğan-sarımsak açıklaması: Olayı nerelere geldi?

Kerem Bürsin'den soğan-sarımsak açıklaması: Olayı nerelere geldi?

05.11.2019 - 14:38 | Son Güncellenme:

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, 'Yaşamayanlar' dizisinde birlikte rol aldığı Nilperi Şahinkaya için konuk olduğu bir Youtube programında "Soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da 'Gel beni öp' diyordu" şeklinde konuşmuştu. Konuyla ilgili Bürsin'den yeni bir açıklama geldi.

Kerem Bürsinden soğan-sarımsak açıklaması: Olayı nerelere geldi

Dün akşam reklam yüzü olduğu markanın lansman gecesinde açıklama yapan Kerem Bürsin, "Ekranlara dönecek misiniz?" sorularına, "Evet, düşünüyorum. Çok yakın bir zamanda olacak, şaşıracaksınız. Dijital platformda olacak çünkü dijitalde dakikalar daha az" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu, Nilperi Şahinkaya ile öpüşme sahnesi konusunda çıkan haberler için, "O haberler çıktığında burada değildim. Olay nerelere geldi? Nilperi benim ekran önünde aşkım, ona aşığım! Onunla çalışmak acayip keyifli, bayılıyorum ona. İlk projemizden beri ona hayran kaldım. İnanılmaz bir partner, onunla her zaman çalışmak isterim" dedi.

Kerem Bürsin, "Sevgiliniz var mı?" sorusuna ise "Mutluyum, sakın yanlış anlaşılmasın. Bu sevgilim var demek değil. Ben her halimle mutluyum" karşılığını verdi.