Cadde Kertenkele'nin yeni güzeli!

Kertenkele'nin yeni güzeli!

03.11.2016 - 08:42 | Son Güncellenme:

atv'nin sevilen dizisi 'Kertenkele: Yeniden Doğuş'un oyuncu kadrosuna 78'inci bölümden itibaren Buse Arslan Akdeniz de dahil oluyor.

Kertenkelenin yeni güzeli

Başrollerini Ahmet Kayakesen ve Asena Tuğal'in paylaştığı atv'nin sevilen dizisi 'Kertenkele: Yeniden Doğuş'un oyuncu kadrosuna 78'inci bölümden itibaren Buse Arslan Akdeniz de dahil oluyor. Arslan, dizide 'Didem' karakterine hayat verecek.

Haberin Devamı

'KARAKTERİ ÇOK SEVDİM'
Güzellik salonu sahibesi olarak izleyicinin karşısına çıkacak olan oyuncu, 'Murat' komiseri ilk gördüğü anda etkilenen, genç ve güzel bir kadını canlandıracak. Buse Arslan, rolüyle ilgili şöyle konuştu: "Birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusuyla herkes tarafından sevilen bir projenin içinde olduğum için çok mutluyum. Dizide canlandırdığım karakterle çok ortak özelliğim var. Karakterde ilk dikkatimi çeken, ikimizde de en belirgin özellik olarak, hissettiğimiz gibi yaşıyor olmamız oldu. Ben de canlandırdığım karakter gibi, hissettiğim şeyi yaparım. Ayrıca karakterin dobra yanı bana çok benziyor. Ben bugüne kadar hiç böyle bir kadını oynamamıştım. Canlandırdığım karakter ayakları yere basan dişi bir kadın." 'Kertenkele: Yeniden Doğuş' yeni bölümüyle 5 Kasım Cumartesi akşamı atv ekranında olacak.

Yazarlar