Cadde 'Keşke boşanmalar olmasa'

'Keşke boşanmalar olmasa'

30.11.2019 - 09:59 | Son Güncellenme:

Oyuncu Hakan Yılmaz ile eşi Elif Yılmaz, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kısa süre eşiyle birlikte araçlarını bekleyen Yılmaz, ayaküstü soruları yanıtladı.

Keşke boşanmalar olmasa

Ebru Cündübeyoğlu ile boşanmalara dikkati çekmek üzere sahneye taşıdıkları "Ölü'n Bizi Ayırana Dek" oyunlarını izleyen birkaç çiftin boşanmaktan vazgeçtikleri hakkında Hakan Yılmaz, "Keşke boşanmalar olmasa. Birkaç seyircimiz bize 'Tam boşanmak üzereydik ama sizin oyununuzu izledikten sonra vazgeçtik' dediler. Biz de bunu bir röportaj sırasında dile getirince başlığa taşıdılar. O yüzden gündeme geldi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"BÖYLE GEZİYORUM, NE KORUMASI?"
Hakan Yılmaz, geçtiğimiz yıl Etiler’de bir otelde darp edilmesine ilişkin dava hakkındaki soru üzerine, "Dava devam ediyor. Nasıl sonuçlanacağını ben de merakla bekliyorum" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu, yaşanan tatsız olaydan sonra önlem almak için koruma talebi olup olmadığı sorusuna, "Yok canım ne koruması? Gördüğünüz gibi böyle dolaşıyorum. Bana kimsenin düşman olacağını düşünmüyorum o yüzden öyle bir korkum olmadığı için rahat rahat dolaşıyorum" yanıtını verdi.

Bu arada Hakan Yılmaz, televizyon dizilerin süreleri kısalmadığı sürece pek de yapmayı düşünmediğini söyledi. 

Keşke boşanmalar olmasa