Cadde Kim Kardashian'a Marilyn Monroe'nun saçından bir tutam hediye ettiler

Kim Kardashian'a Marilyn Monroe'nun saçından bir tutam hediye ettiler

06.05.2022 - 11:20 | Son Güncellenme:

New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala'ya Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesiyle katılarak büyük bir sürpriz yapan Kim Kardashian’a; Monroe’nun saçından bir tutam hediye edildi.

Kim Kardashiana Marilyn Monroenun saçından bir tutam hediye ettiler

2022 Met Gala'ya kendisinden 13 yaş küçük sevgilisi Pete Davidson ile katılan ünlü reality yıldızı ve girişimci Kim Kardashian, Marilyn Monroe'nun 1962 yılında giydiği ikonik elbiseyi giyerek kırmızı halıya damga vurmuştu.

Haberin Devamı

İKONİK ELBİSEYİ GİYDİ

Kim Kardashian'ın kıyafeti, Hollywood'un efsane sarışını Marilyn Monroe'nun, 19 Mayıs 1962'de dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy'nin 45'inci doğum gününde giydiği elbisenin aynısıydı.

Kim Kardashiana Marilyn Monroenun saçından bir tutam hediye ettiler

Monroe, o gece Kennedy'nin doğum günü şerefine sahnede Happy Birthday Mr. President (Mutlu yıllar bay başkan) adlı şarkıyı söylerken üzerinde o efsane elbise vardı. Marilyn Monroe'nun 1962'de giydiği o elbisenin değerinin 5 milyon dolar olduğu söyleniyor.

7,5 KİLO VERMİŞ

Elbiseye girmek için son 3 haftadır hiç şeker ile glüten yemediğini ve  7,5 kilo verdiğini söyleyen Kardashian, saçlarının rengini de sarıya çevirdi. İddialara göre; Kim Kardashian merdivenlerde fotoğraf çektirirken elbisenin orijinalini giyerken, daha sonra değiştirip elbisenin bir replikasını giydi.

Haberin Devamı

Kim Kardashian, geçen ay Monroe'nun giydiği o elbisenin sergilediği Orlando'daki Ripley Müzesi'nden çıkarken görüntülenmişti. Kardashian'ın, MET Gala elbisesinin hazırlıkları için söz konusu müzeye gittiği belirtiliyor.

Kim Kardashiana Marilyn Monroenun saçından bir tutam hediye ettiler

MONROE'NUN SAÇINDAN BİR TUTAM

Hollywood ikonunun orijinal elbisesini giyme şansını elde eden yıldıza, Monroe'nun saçlarından bir tutam hediye edildi. Florida'daki The Ripley’s Believe it Or Not! adlı müzenin sahipleri, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları video ile Kardashian'a; Marilyn Monroe'nun saçını hediye etti.

"BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL"

Müzenin kendisine hediye ettiği saç karşısında şaşkına dönen Kardashian, "Bu benim için gerçekten çok özel. Çok teşekkür ederim. Her akşam bununla uyuyacağım" ifadelerini kullandı.

Kim Kardashiana Marilyn Monroenun saçından bir tutam hediye ettiler