Cadde KİM? KİMİNLE? NEREDE?

KİM? KİMİNLE? NEREDE?

29.09.2009 - 01:59 | Son Güncellenme:

Köpeği arkadaşına emanet... Alışverişe geldi... Oğlunu elini bırakmadı... ‘Poz vermeye gelmedim’... Babasına çok gülüyor... Dostlarıyla yemekte...

KİM KİMİNLE NEREDE

Köpeği arkadaşına emanet
Süreyya Yalçın önceki gün sevgilisi Ankaralı işadamı Barış Demirok’la İstinye Park’ta yemek yedi. Çift yemek öncesi kısa bir alışveriş turu yaptı. Alışveriş merkezine girerken köpeği Isabelle’i arkadaşına bırakan Süreyya Yalçın sevgilisinin elini bir an olsun bırakmadı. Yemek sonrası mekândan ayrılan çift son model otomo-billerinin üstünü açarak adeta çevredekilere nispet yaparcasına basına poz verdi.

Haberin Devamı

Alışverişe geldi
Erol - Tilda Tezman çiftinin oğlu Ralf Tezman’ın sevgilisi Sanem Kardıçalı, önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yaptı. Kardıçalı her zamanki gibi şıklığıyla dikkat çekti

Oğlunu elini bırakmadı
Show TV’de Çağla Şıkel’in yerine Alişan’la “Her Şey Dahil” programına başlayan ve yıllar sonra ekrana yeniden dönen sunucu Özlem Yıldız Serter eşi Sinan Serter ve oğlu Demir ile birlikte yemek yedi. Yakın dostlarıyla uzun süre sohbet eden ve yemek yiyen Yıldız, uzun bir aradan sonra ekranlara dönmenin heyecanını yaşadığını dile getirdi.

‘Poz vermeye gelmedim’
Tanyeli bir dargın bir barışık olduğu Yunanlı sevgilisi Alex Syroplos’la önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi. Basın mensuplarına “Bebek’te oturuyorum. Ama burada size yakalandım. Ben başkaları gibi makyaj yapıp süslenip buraya poz vermeye gelmiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Babasına çok gülüyor
Sinan Engin, Seda Sayan ile evliliğinden olan ve Beşiktaş’ın genç takımında forma giyen oğlu Oğulcan’la birlikte İstinye Park’ta yemek yedi. Oğulcan babası Sinan Engin’in anlattıklarına kahkahalarla gülerken baba-oğul keyifli bir gün geçirdi.

Dostlarıyla yemekte
Nesligül Aksoy önceki gün dostlarıyla yemek yedi. Kısa bir alışveriş sonrası evine dönen Aksoy, kendisini görüntüleyenlere gülümseyerek poz verdi.