Cadde KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

05.07.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Reyting rekortmeni ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinin Nihal’i Hazal Kaya, önceki gece Asmalımescit’te arkadaş grubuyla görüldü.

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ

EN ÇAKIRKEYİF
Reyting rekortmeni ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinin Nihal’i Hazal Kaya, önceki gece Asmalımescit’te arkadaş grubuyla görüldü. Çok neşeli olan ve etrafına gülücükler saçan oyuncu, arka arkaya bir sürü bira içti. Kaya, mekanın içine girmek için kalktığı sırada son anda dengesini sağlamayı başardı.


EN KEYİFLİ
Futbolcu Emre Belözoğlu, Gökhan Şükür ve bir grup arkadaşıyla önceki gün Kanyon’daydı. Gina’da yemek yiyen Belözoğlu alışveriş yaparken kameralara gülümsedi.

EN GÖZDEN UZAK
İşadamı İzzet Özilhan’la nişanlı olan ve setleri bırakıp eğitim hayatına ağırlık veren Yasemin Ergene, nihayet ortaya çıktı. En son aylar önce sevgilisinin lüks otomobiliyle İstinye Park’ta objektiflere takılan Ergene, önceki gün de bir arkadaşıyla Kanyon’da görüldü. Sosa’da yemek yiyen Ergene, bol bol alışveriş yaptı.

EN YALNIZ
Televizyon programcısı ve köşe yazarı Reha Muhtar önceki gün Bebek’te görüntülendi. Sevgilisi Deniz Uğur’u ve ikizlerini evde bırakıp yalnız başına kafede öğle yemeği yiyen Muhtar daha sonra Bebek’ten ayrılıp evinin yolunu tuttu.

EN MEDENİ
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal’ın kızı Ceyla Aysal önceki gün Bebek’te görüntülendi. Eski eşi Cenk Mızraklı ve oğulları Kaan ile Bodrum tatilinden gelen Aysal, soluğu Bebek’te aldı. Boşanmış olmalarına rağmen Cenk Bey ile sürekli bir arada olan Ceyla Aysal eski eşi ve oğluyla kafede yemek yedi.

EN HEYECANLI
Cihangir’de bir kafede otururken görüntülenen oyuncu Ekin Türkmen, uzun uzun gazete okudu. Türkmen, bu sene sinema filminde yer almak istemediğini söyledi ve “Sekiz senedir çalıştığım için geçen yılı tatil yaparak geçirdim. Bu yaz tatile gitmeyeceğim. İki hafta sonra kadrosu kesinleşecek bir dizide rol alacağım. Sezon erken başlayacak” dedi.