Cadde Kim, nerede görüldü?

Kim, nerede görüldü?

23.08.2010 - 01:25 | Son Güncellenme:

En keyifli... En uyumlu... En aceleci... En dertli... En yalnız... En araştırmacı.. En ciddi... En yoğun...

Kim, nerede görüldü

EN KEYİFLİ
Ahmet Özal, önceki akşam eşi Elvan Hanım’la Bebek’te bulunan Özgür Şef Steak House’da yemek yedi. Ardından yanlarına köpeklerini de alarak Boom Cafe’de tatlı yiyen Özal çiftinin keyfi hayli yerindeydi. İkili daha sonra Bebek sahilinde yürüyüş yaptı.

Haberin Devamı

EN UYUMLU
Funda Arar, önceki akşam eşi Febyo Taşel’le Arnavutköy’de bulunan Eftelya Restaurant’taydı. Kıyafetlerinin birbiriyle uyumu dikkat çeken çift, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Arar, “Bayramı tatil yaparak ya da bir yerde sahne alarak geçireceğimi sanmıyorum. Biz genellikle ailelerimizle birlikte olmayı tercih ederiz” dedi.

EN ACELECİ
Asuman Dabak’a Cihangir’de rastladık. FOX’un ‘Çakıl Taşları’ dizisinde rol alan Dabak, yoğun bir çalışma programı içinde olduklarını belirterek “Şimdi de sete yetiş-meye çalışıyorum. Kolay gelsin hepimize” dedi.

EN DERTLİ
İlker Aksum da Akmerkez’de rastladığımız isimlerdendi. Tatil yapamamaktan şikayetçi olan oyuncu, “Canım Ailem’den sonra hemen TRT’de ‘Birimiz İkimiz İçin’ adlı programı sunmaya başladım. Program uzayınca tatil yapma fırsatım olmadı. Tüm yazı çalışarak geçirmek zorunda kaldım. Artık yaz da bitti ne kadar şansızım” diyerek dert yandı.

Haberin Devamı

EN YALNIZ
BKM Mutfak ekibindeki rol arkadaşı Büşra Pekin’le yaşadığı ilişkiyi noktalayan Murat Eken, şu sıralar yalnızlığın tadını çıkartıyor. ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın çekimlerinde tanışan ikilinin aşkı kısa süre önce bitmişti. Kırmızı motosikletiyle önceki gün İstinye Park’a giden ve hayli neşeli olduğu gözlenen Eken, bir kafede oturdu ve gün boyunca telefonuyla konuştu.

EN ARAŞTIRMACINişantaşı City’s’de rastladığımız Deniz Akkaya, Bağdat Caddesi’nde açacağı çocuk mağazasıyle ilgili çok heyecanlı olduğunu söyledi. Akkaya “Bugün mağazamın ilk malları geliyor. Onlarla ilgileniyorum. Ticarete atıldığım için çok heyecanlıyım. Hayırlısı olur inşallah” dedi.

EN CİDDİ
Hale Soygazi Akmerkez’deydi. Alışveriş yapmaya geldiğini söyleyen Soygazi, tek tek mağazaları gezdi. Soygazi gaze-tecilerin sorularını, “Arkadaşımla alışveriş yapmaya geldim. Şimdi yeri ve zamanı değil. Böyle ayaküstü olmaz” diyerek geçiştirdi.

EN YOĞUN
Komiser Engin’i canlandırdığı ‘Arka Sokaklar’ dizisinin çekimlerine başlayan ve yoğun tempoda koşturan İlker İnanoğlu Kanyon’daydı. Önce sinemaya giren İnanoğlu daha sonra Gina’da kahve içti.