Cadde KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

16.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Aysun Kayacı, City’s Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ

EN DÜRÜST
Aşkın Nur Yengi, İstinye Park’taydı. Kızı Nazlı’nın okulda olduğunu belirten Yengi, “Haluk Bilginer’in oyuncularla ilgili ‘Yavşak’ açıklaması hakkında ne söyleyeceksiniz?” sorusuna “Onu ben söylemedim. Kim söylediyse gidin ona sorun” yanıtını verdi. Yengi, Bilginer’in ‘Ezel’ dizisindeki oyunculuğunu mükemmel bulduğunu söyledi.


EN ARKADAŞ CANLISIAysun Kayacı, City’s Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Kız arkadaşlarıyla Julia Roberts ve Javier Bardem’in başrollerini paylaştığı ‘Ye, Dua Et, Sev’ filmini seyreden Kayacı, arkadaşı Seray Sever’in yapımcılığını yapacağı bir dizide rol alacağını söyledi.


EN KEYİFLİPopçu Asya, Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. Yemek yedikten sonra sinema keyfi yapan Asya, daha sonra evinin yolunu tuttu.

EN ACELECİ‘Canım Ailem’ dizisinin sevilen karakteri Meliha’yı canlandıran Şebnem Bozoklu, iç mimar Emre İzer’le evlendikten sonra ilk kez görüntülendi. Astoria Alışveriş Merkezi’nde arkadaşıyla Celemantine Restaurant’ta yemek yiyen Bozoklu, çıkışta aceleyle arabasına giderken, soruları yanıtsız bıraktı.

EN ÖVGÜCÜ‘Ezel’ dizisinin ‘Kerpeten Ali’si Barış Falay, kardeşi Hüseyin ile City’s Nişantaşı’nda alışveriş yaptı. Falay, dizide ‘Ramiz Dayı’nın gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar’ın oyunculuğuna övgüler yağdırdı. Kıvanç Tatlıtuğ’un da diziye renk kattığını söyleyen oyuncu, “Ufuk Bayraktar daha fazla ilgi çekecek” dedi.

EN DİKKAT ÇEKİCİEşi Mehmet Aslantuğ’un yönetmenliğini yaptığı ‘Aşkın İki Yüzü’ filmde başrol oynayan Arzum Onan, arkadaşıyla City’s Nişantaşı’nda görüntülendi. Onan, ilginç gözlüğüyle dikkat çekti.


EN ÇEKİNGENTuba Büyüküstün, annesiyle İstinye Park’ta karşımıza çıktı. Önce Beymen Restaurant’ta yemek yiyen anne-kız, daha sonra alışveriş yaptı. Gazetecilerin ‘Sami Saydan’la ilişkiniz nasıl gidiyor?” sorusuna annesinin yanında cevap vermek istemeyen Büyüküstün, “Kolay gelsin. İyi günler” dedi.