Cadde KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

01.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde anne ve babasını ikna edip evlenmeye çalışan Duygu karakterini canlandıran genç oyuncu Hayal Garip, ilk kez eşiyle görüntülendi.

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ

EN HASTANELİK
‘Arka Sokaklar’dan ayrılıp ‘Doktorlar’ dizisine transfer olan oyuncu İlker İnanoğlu son günlerde vaktinin çoğunu hastanelerin acil servislerinde geçiriyor. Önceki gün İstinye Park’ta dizi için uzattığı sakallarıyla objektiflere yansıyan oyuncu, rolüne sıkı hazırlandığını söyledi. “Hastanelerin acil servislerinden çıkmaz oldum. Gözlem yapıp tıbbi terimleri de öğrenmeye başladım” dedi.

EN kendine güvenen
Bir gözlük markasının Türkiye yüzü olan Linet, yakında çıkaracağı single konusunda çok iddialı.
“2011 yılında çok konuşulacağıma inanıyorum” diyen şarkıcışöyle devam etti: “Bu senedeki Eurovision yarışması çok önemli. Bence benim gitmem gerekiyor. Tecrübeli isim giderse daha iyi olur. Katılırsam iyi sonuç alacağıma
inanıyorum. İngilizce ve Türkçe karışımı bir şarkı okuyabilirim.
Araya arapça sözleri de ekleyerek ortaya güzel bir şarkı çıkabilir.”


EN UTANGAÇ
Mustafa Ceceli önceki gün tasarım mühendisi eşi Sinem Ceceli ile ilk kez ortaya çıktı. İstinye Park’taki Japon restoranında objektiflere takılan ikili, fotoğrafları çekilirken utangaç tavırlar sergiledi. Ceceli, “Pek ortalarda gezmeyi sevmiyorum. Bu gün ilk kez dışarıda eşimle birlikte fotoğrafımı çektiniz” dedi.


EN YETENEKLİ
Uzun süredir gözlerden uzak olan Arto, önceki gün Astoria Alışveriş Merkezi’ndeydi. Artık bir dizide rol almak istediğini söyleyen şarkıcı, sahnelerden sonra en büyük hayalinin oyunculuk olduğunu söyledi.

EN ÇEKİNGEN
‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde anne ve babasını ikna edip evlenmeye çalışan Duygu karakterini canlandıran genç oyuncu Hayal Garip, ilk kez eşiyle görüntülendi. Önceki gün İstinye Park’ta el ele gezen çift, fotoğraflarının çekilmesinden çok da memnun olmadı. 25 yaşındaki oyuncu ve yapım sorumlusu eşi Murat Kahraman Özalp’ın aşkı 2008 yılında birlikte rol aldıkları ‘İpsiz Recep’ dizisinde başlamıştı. Garip, geçen temmuz ayında evlendiğini açıklamıştı.