Cadde KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

09.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçenin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch arkadaşlarıyla Kanyon’daydı.

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ

EN DEV
Milli basketbolcu Ömer Onan da önceki gün eşiyle Bebek'teki Özgür Şef’teydi. Birlikte yemek yiyen çift daha sonra yürüyüş yaptı. ;

EN KLAS
Filiz Akın önceki gün eşi Sönmez Köksal ile Bebek'teydi. Güneşin tadını çıkarmak için yürüyüşe çıkan çift, daha sonra dostlarıyla Özgür Şef'te yemek yedi. Keyifli bir hafta sonu geçiren çift soruları yanıtlamadan otomobillerine bindi.

EN SÜSLÜ
Fenerbahçenin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch arkadaşlarıyla Kanyon’daydı. Midpoint’te yemek yiyen oyuncu daha sonra Harvey Nichols’tan alışveriş yaptı.


EN SADE
Sema Şimşek önceki gün Nişantaşı City's'deydi. Yorgun görünen Şimşek, şu sıralar yoğun çalıştığını, ar-tan zamanında çocuklarıyla ilgilendiğini söyledi. Şimşek'in makyajsız olmasına rağmen duru güzelliği objektiflere yansıdı.


EN aşık
Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım önceki gün Bebek'teydi. Aynı kanalda, iki farklı dizide rol alan çift "Evde rekabet yok” diyerek, basın mensuplarına mutluluk pozu verdi. Gazetecilerin aynı projede rol alıp almayacakları sorusu üzerine Yıldırım “Burçin’le bir sinema filminde oynamayı isterim” şeklinde konuştu.

EN MAKYAJSIZ
Eda Taşpınar ile Burak Kozanoğlu'nun Rumeli Hisarı’ndaki kahvaltı keyfi yarım kaldı. Fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan çift objektiflere sırtını döndü. Taşpınar makyajsız halini gizlemek için güneş gözlüğünü çıkarmadı.