Cadde Kim soygundan değil tecavüzden korkmuş

Kim soygundan değil tecavüzden korkmuş

05.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kar maskeli ve silahlı 5 soyguncuya kapıyı açan Kim Kardashian’ın tecavüzden çok korktuğu, korumasının ise kardeşleri ile birlikte gece kulübünde olduğu ortaya çıktı

Kim soygundan değil tecavüzden korkmuş

Paris Moda Haftası için gittiği kentte silahlı soygun şoku yaşayan dünyaca ünlü ABD’li televizyon yıldızı Kim Kardashian’ın yaşadıklarıyla ilgili ilginç detaylar ortaya çıkıyor. Yaklaşık 11 milyon dolar değerinde mücevherleri çalınan ve “psikilojik olarak sarsıldığı” belirtilen Kardashian’ın soyguncular tarafından tecavüze uğramaktan korktuğu ortaya çıktı. Kardashian’ın kaldığı lüks daireye sabahın erken saatlerinde giren kar maskesi takmış polis kıyafetli ve silahlı beş soyguncu, ünlü yıldızı bağlayarak banyoya kilitledi. Uyurken bir anda birkaç hırsızın sesini duyarak uyanan Kardashian ne yapacağını bilemediğini, tecavüz ihtimalinden çok korktuğunu belirtti. Soyguncular, Kardashian’ın ellerini bağladıktan sonra kafasına silah doğrulturken, ünlü yıldızın “Lütfen beni öldürmeyin!! Çocuklarım var.” diye yalvardığı belirtildi.

Haberin Devamı

Kim soygundan değil tecavüzden korkmuş
Yüzüğü sormuşlar

Bunun üzerine soyguncuların Kardashian’ı banyoya kilitlediği ve elindeki cep telefonunu aldığı aktarıldı. Kardashian’ın soyguncular gittikten sonra bileklerindeki bağlardan kurtulmayı başardığı ve balkona çıkarak yardım istediği öğrenildi. O sırada Kardashian’ın kaldığı lüks rezidansın alt katında tasarımcı arkadaşı Simone Harouche’ın bulunduğu, Harouche’un hızlı bir şekilde Kardashianların bodyguardına ulaştığı da ABD merkezli magazin dergisi TMZ’nin verdiği bilgiler arasında yer aldı.

Kardashian, polise verdiği raporda soyguncuların Fransızca konuştuğu vurgularken, polis heryerde bisikletle kaçan hırsızları arıyor. Kardashian’ın hırsızlar Fransızca konuştuğu için ilk başlarda amaçlarını anlayamadığı ancak hırsızların sıklıkla “yüzük” kelimesini tekrar ettiğini belirterek, eşi Kanye West’in kendisine hediye ettiği 4.5 milyon dolar değerindeki yüzüğün yerini söylemek zorunda kaldığı aktarıldı. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan ve yaptığı paylaşımlarla olay olan Kardashian ve ailesi ise sessizliğini koruyor. Dün Paris’ten özel jetiyle apar topar New York’a hareket eden Kardashian, havalimanı çıkışında ilk kez görüntülendi.

Haberin Devamı

Kanye West Paris’te soyguna uğrayan eşini New York’ta havalimanında karşıladı. Ünlü rapçinin üzgün olduğu gözlerden kaçmadı. Kanye dün de Kim’in kaldığı otele 14 kişilik bir koruma ordusu yığdı.

Bodyguard tartışması

Kim Kardashian’ın Paris’te yaşadığı soygun şokunun ardından gözler “en iyi koruma” diye söz ettiği bodyguardı Pascal Duvier’e çevrildi. Duvier’in o sırada Kim’in kardeşleri Kendall ve Kourtney’le gece klübünde olduğu, olayı haber aldıktan hemen sonra koşarak lüks rezidansa geldiği ancak bu süre içerisinde hırsızların kaçmayı başardığı belirtildi. West-Kardashian ikilisi Duvier’i korumayı sürdürürken, Paris’teki güvenlik açığı ve bodyguard tartışması bugün de sürdü. Paris’ten özel jetiyle New York’a hareket eden Kardashian’ın kapısının önünde 14 güvenlik görevlisinin bulunması ise dikkat çekti.

Kim soygundan değil tecavüzden korkmuş