Cadde 'Kırışıklıklardan korkmayın'

'Kırışıklıklardan korkmayın'

04.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Üç çocuk annesi olan oyuncu Jennifer Garner, yoğun ve koşturmalı hayatında kendine vakit ayırmasını biliyor. Garner, ‘Allure’ dergisine verdiği röportajda güzellik sırlarından bahsetti

Kırışıklıklardan korkmayın

Jennifer Garner - Ben Affleck çifti, Hollywood’ın en çok konuluşan isimlerinden... Gerek beyazperdedeki başarıları gerekse özel hayatlarındaki çalkantılarla gündemi meşgul eden ikilinin ilişki durumu çok karışık. Yazın boşanmaya karar veren ancak çocukları yüzünden birbirinden kopamayan karı kocanın son durumu yorumlara açık.

Haberin Devamı

‘Allure’ dergisine konuşan 43 yaşındaki Garner, özel konulara girmedi ama güzellik ve cilt bakımına dair tüyolar verdi.

Oyuncu, genç meslektaşlarını uyarmayı da ihmal etmedi: “Görünüşünüze kafayı takmayın çünkü yaşlanacaksınız. Eğer yaşlanmıyorsanız ölüsünüz demektir! Kırışıklarınız olacak çünkü kahkaha atıp gülümsüyorsunuz. Ama maske gibi bir yüz istemediğiniz için kırışıklar konusunda sakin olun, delirmenize gerek yok.”

İyi bir antrenman ve duş sonrası kendisini güzel hissettiğini söyleyen Garner, şunları söyledi:

“Her sabah ve akşam yüzümü yıkarım. Bazen çok yorgun olduğum zamanlarda makyaj temizleyici mendil kullanıyorum. Yüz temizleme yağlarını da tavsiye ederim. Güneş koruyucu kremleri günlük rutinimiz haline getirmeliyiz, böylece daha sağlıklı yaşlanırız.

Haberin Devamı

Çocuklarımın da güneş koruyucu sürmesine önem veriyorum. Onlara, ‘40 yaşınıza geldiğinizde cildiniz çok canlı olacak ve bana teşekkür edeceksiniz’ diyorum.”