Cadde Kıvılcım Ural: Seçkin Piriler'in yaptıkları tiyatro!

Kıvılcım Ural: Seçkin Piriler'in yaptıkları tiyatro!

20.12.2017 - 13:01 | Son Güncellenme:

Star TV'de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın' programına katılan Kıvılcım Ural, Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile olan ilişkisi ve son günlerde hakkında çıkan haberlere ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kıvılcım Ural: Seçkin Pirilerin yaptıkları tiyatro

Kıvılcım Ural, "Seçkin Piriler çocuğunu evden kovdu" iddiası hakkında, "Piriler ile hiçbir problemim yok, o benimle görüşmek istemedi. Şeçkin Piriler’in çocuğunu evden kovduğunu bana Kaan söyledi fakat haberlerin çıkmasıyla alakam yok" dedi.

Haberin Devamı

"BEN YUVA YIKMADIM"
Şeçkin Piriler ile Kaan Tangöze’nin evliliklerini bitirdiği iddiasına ise Ural, "Bizim ilişkimiz 6 yıllık değil 2,5 yıllık. 16 yaşındayken Kaan ile birlikte oldum. Hayatıma giren ilk erkekti. Kaan’ın evlendiğini öğrendiğim andan itibaren bir araya gelmemeye gayret ettim. Evlendikten sonra karşılaşmamız hep tesadüf oldu. Ben yuva yıkmadım. İnsanları korumak adına sustum, kimseyi rencide etmemek için sustum. Sırları deşifre etmek istemiyorum. Kendimi aklamaya çalışmıyorum. Ben kimseyi ağlatmak için bir şey yapmadım" cevabını verdi.

"DEFALARCA AYRILAN BENDİM"
Kaan Tangöze ile ayrıldığı haberlerine ilişkin Kıvılcım Ural, "Kaan ile ayrı değilim. Kaan birlikte yaşadığımız eve çocuklarının gelmesini istemiyor. Çocukları geldiği zaman birlikte yaşadığımız evden gitmek zorunda kalıyorum. Şeçkin istemediği için Kaan’ın çocuklarıyla vakit geçirmiyorum. Şu anda evlenmekle ilgilenmiyorum, geride kalan kariyerimi düşünüyorum.Şeçkin Piriler’in Kaan’a hala aşık olduğunu düşünmüyorum, yaptığı birçok şey tiyatro. Sürekli benim Kaan’ı zorla tuttuğum söyleniyor. Fakat defalarca ayrılan aslında benim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı