Cadde Kocamın Ailesi 36. Bölüm Fragmanı yayınlandı - izle

Kocamın Ailesi 36. Bölüm Fragmanı yayınlandı - izle

10.03.2015 - 09:02 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarında bu hafta perşembe akşamı heyecan dolu yeni bölümü ile saat 20.00'de yayınlanacak olan Kocamın Ailesi seyirciyi yine ekrana kilitleyecek. Bomba sahneleriyle hafızalardan hiç silinmeyenecek ve merakla beklenen Kocamın Ailesi 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde...

Kocamın Ailesi 36. Bölüm Fragmanı yayınlandı - izle

Kocamın Ailesi 36. yeni bölümü ile bu hafta 12 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de ekrana gelecek. Nefes kesen yeni bölümü ile Kocamın Ailesi merakla beklenen fragman videosu ve özeti haberimizde.

İşte Kocamın Ailesi 36. Bölüm Fragmanı ve Özeti...

Haberin Devamı

Bölüm Tarihi: 12/03/2015

Babasının başka bir kadından çocuğu olduğunu öğrenen Pelin’i sakinleştirmek mümkün değildir. Fatih’in ise Miray’ın gidişiyle hayatı allak bullak olur. Şeniz cephesinde beklenen misafirin gelişiyle dengeler alt üst olur. Tarık’ın kaybolmadığını, kaçırıldığını öğrenen aile, daha bunun üstüne düşünmeye fırsat bulamadan yeni bir hengamenin içine düşer.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Kocamın Ailesi son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Dizide; Ar Apartmanı'nda kavuşma rüzgarları eser. Mukadder ve Zafer oğullarına, Hikmet torununa, Tarık ailesine kavuşur. Davullar çalınır, halaylar çekilir ancak gül bahçesi dikensiz olur mu? Olmaz. Tarık, Güneş'le Esma'ya mı, Ar ailesine mi aittir, karar verilemez, oğlumuz tatlı bir çekişmenin tam ortasına düşüverir. Sonra öyle bir şey olur ki, ailenin bir derdi biter, diğeri başlar.

Kocamın Ailesi 36. Bölüm Fragmanı İzle

Haberin Devamı

Künye;

Yapım: Mia Film

Yönetmen: Kemal Uzun

Yapımcı: Banu Akdeniz

Yardımcı yönetmen: Nuray Keten

Senaryo: Nuray Uslu, Verda Pars, Şeyda Delibaşı

Müzik: Cem Özkan

Başrollerini; Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Altaş, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak, Zuhal Yalçın, Beren Gökyıldız, Yeşim Salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.