Cadde Kolpa'dan büyük usta Cem Karaca'ya selam

Kolpa'dan büyük usta Cem Karaca'ya selam

17.05.2018 - 15:39 | Son Güncellenme:

14 yıl önce kaybettiğimiz Türk rock müziğinin usta yorumcularından Cem Karaca anısına geçtiğimiz şubat ayında sanatçının doğum gününde DMC etiketiyle yayınlanan saygı albümü 'Merhaba Gençler 2018' oldukça ses getirmişti. 7'den 70'e herkesin gönlünde taht kuran Cem Karaca'nın şarkıları Teoman'dan Sıla'ya, Haluk Levent'ten, Mehmet Erdem'e kadar müzik dünyamızın en önemli isimleri tarafından kendi tarzlarında yorumlanmıştı.

Kolpadan büyük usta Cem Karacaya selam

'Merhaba Gençler 2018' albümünün ilk klibi, son yılların en dikkat çeken gruplarından Kolpa'nın yorumladığı 'Bu Son Olsun' şarkısına çekildi.

Haberin Devamı

'Serdar Borcan' yönetmenliğinde, performans kısımları Ses Tiyatrosu'nda, hikaye kısımları ise İstanbul'un birçok semtinde çekilen klipte; insanların asla mutsuz olmasını istemeyen, insanları mutlu etmeyi kendine misyon edinmiş, umutla bebeğini güzel yarınların beklediğini düşünerek büyüten bir babanın hikayesi konu ediliyor.

Rock müziğe yön veren, karakteri ve duruşuyla saygı duyup sevdikleri büyük ustanın şarkısını yorumladıkları için onur duyduklarını vurgulayan Kolpa, yaz boyunca turneye devam ederek hayranları ile buluşmayı sürdürecek.