Cadde Koronavirüse yakalanan Merve Özbey'den haber var!

Koronavirüse yakalanan Merve Özbey'den haber var!

05.01.2022 - 17:35 | Son Güncellenme:

Covid-19 testi pozitif çıkan ve evde karantinada olan Merve Özbey, yayınladığı bir video ile sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ünlü şarkıcı, "Çift aşı olmama rağmen kimisi çok hafif belirtilerle atlatıyor ama benimki biraz ağır" dedi.

Koronavirüse yakalanan Merve Özbeyden haber var

"Sizlerle bir süre uzak kalacağız ama 10 gün sonra test sonucum negatife döner dönmez yeniden buluşacağız" açıklamasıyla koronavirüse yakalandığını duyuran Merve Özbey, Instagram hesabından yayınladığı video ile sağlık durumunu takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

"SABAH KALKINCA KÖTÜ HİSSEDİYORUM"
Hastalığı ağır geçirdiğini belirten 33 yaşındaki şarkıcı, "Bugün düne biraz daha iyiyim. Açıkçası benimki biraz ağır seyrediyor. Halsizliğim ve eklem ağrılarım çok fazlaydı. Sabah kalkınca kendimi daha kötü hissediyorum. Tabi işin en can sıkıcı tarafı; Elif'le hiçbir şekilde temas halinde olmamam. Çünkü emzirmediğim için Elif pozitif sayılmıyor" dedi.

"ÇOK DİKKATLİ OLUN"
Takipçilerini uyaran Özbey, "Çok dikkatli olun, çok fazla vaka var. Ben çift aşı olmama rağmen kimisi çok hafif belirtilerle atlatıyor ama benimki biraz ağır. O yüzden telefonlara da cevap veremiyorum. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim, inşallah daha güzel günlerde buluşacağız" ifadelerini kullandı.

Koronavirüse yakalanan Merve Özbeyden haber var