Cadde 'Kuzeyin Oğlu' Volkan Konak, Kuruçeşme'de esti

'Kuzeyin Oğlu' Volkan Konak, Kuruçeşme'de esti

27.08.2021 - 16:32 | Son Güncellenme:

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Karadeniz Müziğinin yaşayan efsanesi Volkan Konak'ı ağırladı.

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, Kuruçeşmede esti

"YILDIZLAR KURUÇEŞME’YE İNMİŞ"
‘Dadaloğlu' şarkısıyla konserine başlayan Volkan Konak, "Bize insan lazım, insan. Bakın yukarıya gökyüzünde niye yıldız yok biliyor musunuz? Yıldızlar buraya inmiş" diyerek hayranlarını mest etti.

Haberin Devamı

'Göklerde Kartal Gibi', 'Mimoza Çiçeği', 'Aleni' gibi geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, sevenleriyle birlikte muhteşem düete imza attı. Kuruçeşme’yi dolduran yüzlerce müzikseverin tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde; Konak, şiirsel anlatımıyla, anlattığı hikayeleriyle dinleyicisini hem güldürdü hem hüzünlendirdi.

"DÜNYANIN EN ROMANTİK KONSER MEKANI"
Konser öncesinde magazin basınının sorularını yanıtlayan Konak, "Ülkem ve mesleğim adına çok mutluyum, böyle güzel bir konser mekanına sahip olduğumuz için. Dünyada bu kadar romantik bir konser alanı ben bilmiyorum. İnsanlar manzarayı seyretmekten sahneye bile bakamayabilir. Bu mekanda herkes dile gelip şarkıcı olur yani" açıklamasıyla konser heyecanını basın mensuplarıyla paylaştı.

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, Kuruçeşmede esti

Haberin Devamı

"ROMAN YAZABİLİRİM"
Volkan Konak, "Stand-up yapalım gibi teklifler geliyor, ben istemedim. Çünkü anlattığım hikayeler çok seviliyor ve bu durumun müziğimin önüne geçmesinden korkuyorum. Kitap yazmaya gelince, aşk hikayesini anlatan bir roman yazabilirim" şeklinde konuştu.