Cadde Magazin Oscar'ları gecesi

Magazin Oscar'ları gecesi

01.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bu yıl 22’ncisi düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödül Töreni, televizyon, sanat ve iş dünyasından birçok ismi bir araya getirdi

Magazin Oscarları gecesi

Magazin Gazetecileri Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Altın Objektif ödülleri önceki akşam, CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Mehmet Ali Erbil ve Elif Özkul’un sunuculuğunu üstlendiği gecede, İlyas Tetik orkestrası eşliğinde Yaprak Belkıs Özener, Ferda Anıl Yarkın ve Muazzez Ersoy sahne aldı. Organizasyonda, Ajda Pekkan ‘En İyi Kadın Yorumcu’, Gülben Ergen ise ‘Çocuklar Gülsün Diye’ projesiyle ‘En İyi Sosyal Sorumluluk’ ödülüne değer görüldü.

Haberin Devamı

Magazin Oscarları gecesi

‘Kiralık Aşk’ dizisindeki rolüyle ‘Romantik Komedi Dizi Erkek Oyuncusu’ seçilen Barış Arduç, sevgilisi Gupse Özay’la ilgili, “Kendisi üreten birisi. Evde yeni filminin senaryosuna yoğunlaştığı için gelemedi” dedi. Oktay Kaynarca törene, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisi ekibiyle tam kadro katıldı.

Magazin Oscarları gecesi
CADDE ÖDÜLLENDİ

Milliyet Magazin Servisi muhabirlerinden Mesut Yılmaz, Tarkan’ın ‘Sokakta Yürümek İstiyorum’ başlıklı haberiyle ‘Yazılı Basın En İyi Haber’ kategorisinde, Umut Ünver, Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın aşk fotoğraflarıyla ‘Yazılı Basın En İyi Fotoğraf’, Senem Aydın ise Çağatay Ulusoy, ‘Yaptığım İşten Neden Utanayım?’ başlıklı röportajıyla, ‘Yazılı Basın En İyi Röportaj’ dalında ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

‘ALTIN OBJEKTİF’LER SAHİPLERİNİ BULDU

Geleneksel hale gelen Magazin Gazetecileri Derneği Ödül Töreni, renkli görüntülere sahne oldu. Ödül alan ünlüler hem eğlendi hem de eğlendirdi

22’nci Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödül Töreni, önceki akşam CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşti. L’era Fresca ve Baysaş İstanbul 216’nın sponsorluğunda düzenlenen gecede Şişecam Topluluğu’nun ilk global tasarım markası Nude tarafından tasarlanan kristal cam ödülleri dağıtıldı. Kırmızı halı seremonisiyle başlayan törene sanat, televizyon, iş ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı.

Magazin Oscarları gecesi

Magazin Oscarları gecesi