Cadde MasterChef Berk İlter kimdir, kaç yaşında? Berk İlter aslen nereli?

MasterChef Berk İlter kimdir, kaç yaşında? Berk İlter aslen nereli?

17.08.2020 - 13:44 | Son Güncellenme:

MasterChef 2020'de son 16'ya kalan isimler açıklandı. Geçtiğimiz sezon ekrana gelen bölümleri ile izleyicileri ekrana kilitleyen bu sezon rekor başvurunun yapıldığı MasterChef 2020'de son 16'ya kalan isimler arasında yer alan Berk İlter kimdir sorusu yarışmanın takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. İkinci final turunda yarışmanın son 16'ya kalan 11. ismi olmaya hak kazanan Berk İlter hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

MasterChef Berk İlter kimdir, kaç yaşında Berk İlter aslen nereli

Berk İlter, MasterChef 2020 kadrosunda son 16'ya kalmayı başaran isimler arasında yer alıyor. Bu sezon rekor başvurunun yapıldığı MasterChef 2020'de düzenlenen iki final turundan 8'er yarışmacı adını son 16'ya yazdırmayı başardı. MasterChef ikinci final turunda adını son 16'ya 11. yazdıran isim olan Berk İlter genç yaşına rağmen yaptıkları yemekler ile adından söz ettirmeyi başardı. Peki MasterChef Berk İlter kimdir?

Haberin Devamı

BERK İLTER KİMDİR?

Berk İlter, 20 yaşında. Aşçı. Yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. 13 yaşından beri mutfaklarda olan ve yurt dışında eğitim alan Berk İlter, aslen Tokatlı. Berk İlter, MasterChef Türkiye’nin ilk turunda General Tso Chicken yemeği ile jüri karşısına çıktı. Başarılı bir tabak çıkaran Berk İlter, üç evet oyu alarak üst tura çıkmayı başarmıştı.