Cadde MasterChef'te bu haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef'te bu haftanın ilk eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

13.11.2020 - 08:19 | Son Güncellenme:

MasterChef 2020'de haftanın ilk takım oyununda kazanan taraf Mavi takım oldu. Mavi takımın ilk takım oyununu düelloların ardından kazanması ile Kırmızı takım kendi içinde bireysel dokunulmazlık oynadı. Mumbar dolmasını en iyi yaparak dokunulmazlığı ilk kez kazanan isim Uğur oldu. Kırmızı takım içinde yapılan oylamanın ardından en fazla oy alan isimde açıklandı. Peki MasterChef'te bu haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

MasterChefte bu haftanın ilk eleme adayı kim oldu Dokunulmazlığı kim kazandı

MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmada heyecan bir an olsun azalmadı. Takımlar teke tek yarışırken en iyi menüyü yapan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlıkta eleme adayı olamamk için mücadele verdi. Daha sonra yapılan oylamada ise bir kişi eleme potasına girdi.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kırmızı takım mücadeleyi kaybetti. Bireysel dokunulmazlığı ise Uğur kazandı.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası Kırmızı takım yarışmacıları eleme adayını belirlemek için oy verdiler. En çok oyu alan ise Barbaros oldu. Böylelikle Barbaros eleme adayı seçildi.