Cadde O isim hayallerine veda etti... Bu hafta MasterChef'te kim elendi?

O isim hayallerine veda etti... Bu hafta MasterChef'te kim elendi?

19.10.2020 - 01:20 | Son Güncellenme:

MasterChef'te eleme heyecanı sona erdi ve bir isim yarışmaya veda etti. Programı kaçıranlar şimdi sıklıkla 'MasterChef'te kim elendi?' sorusu soruyor.

O isim hayallerine veda etti... Bu hafta MasterChefte kim elendi

MasterChef'in 80. bölümü bu akşam ekranlara geldi. Haftanın son gününde her zaman olduğu gibi 6 kişi yarışmaya veda etmemek için mücadele verdi. Peki, yarışmaya kim veda etti?

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef'in eleme gecesi devam ediyor. Özgül, Esra, Didem, Tanya, Uğur ve Emir tavuk ciğerinden yemek hazırladılar. ilk etapta Emir, Uğur ve Esra'nın yaptığı yemekler beğenildi ve bir hafta daha yarışmada kalmaya hak kazandılar... Tanya, Özgül ve Didem ikinci turda yarıştılar. Bu turdan 1'inci çıkan isim Özgül oldu. Elenen isim ise Didem oldu.

DİDEM DEVAY KİMDİR?

07/06/1994 yılında İstanbul' da doğan Didem Devay aslen Kosova kökenlidir. Oğuzcan Polat Anadolu Lisesi'nde eğitim gören Didem Devay, İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden mezun olmuştur . İstanbul'da kurumsal bir elektrik şirketinde Satın Alma Uzmanı olarak çalışan Didem Devay'ın inşaat sektöründe de mühendislik deneyimleri bulunmaktadır.