Cadde Masumlar Apartmanı Naci ölüyor mu? Tansel Öngel'in oynadığı Naci diziden ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı Naci ölüyor mu? Tansel Öngel'in oynadığı Naci diziden ayrılıyor mu?

24.02.2021 - 00:38 | Son Güncellenme:

Masumlar Apartmanı dizisinde Deniz Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci karakteri hastalığı ile dizi izleyicilerini merakta bıraktı. Seyirciler, Safiye ile yeni kavuşan Naci'nin hastalığından ötürü hayatını kaybedeceği ve diziden ayrılacağı gündeme geldi. Peki, Naci ölüyor mu, Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu?

Masumlar Apartmanı Naci ölüyor mu Tansel Öngelin oynadığı Naci diziden ayrılıyor mu

Tansel Ögel, TRT1'de sevilerek izlenen Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin ilk aşkı Naci'yi canlandırıyor. Son kez Safiye'yi görmek için döndüğünü belirten Naci'nin amansız hastalığı ise izleyenin aramalarını yoğunlaştırdı. Seyirci, '' Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrılıyor mu, ölecek mi?'' sorularına yanıt arıyor.

Haberin Devamı

NACİ ÖLÜYOR MU?

Tansel Öngel'in hayat verdiği Naci'nin hasta olduğu başından bu yana biliniyordu ancak son bölümlerde hastalık iyiden iyiye ilerledi. Ölmek üzere olduğunu düşünerek Safiye'yi son kez görmek için dönen Naci'nin hastalığı henüz açıklanmadı fakat zaman zaman vücudunun belli bölümlerinde hissizlik yaşadığı görülüyor. Naci karakterinin öleceği düşünülse de bu konu hakkında net bir açıklama bulunmuyor.

Masumlar Apartmanı Naci'nin hastalığı bilinmese de rahatsızlığın ilerlediği ve ölmek üzere olduğu biliniyor.  Son zamanlarını Safiye'nin yanında geçirmek istediği için çocukluğunun geçtiği yere gelir. Ölerek diziden ayrılacağı iddia edilse de henüz böyle bir gelişme yaşanmadı.