Cadde Masumlar Apartmanı Neriman kimdir? Neriman'ı oynayan Gizem Katmer kaç yaşında, nereli?

Masumlar Apartmanı Neriman kimdir? Neriman'ı oynayan Gizem Katmer kaç yaşında, nereli?

16.03.2021 - 22:33 | Son Güncellenme:

Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman karakteri ile son dönemde dikkatleri çeken Gizem Katmer kimdir sorusu sıkça aratılıyor. Genç oyuncu dizide Han'ın en küçük kız kardeşi rolüne hayat veriyor. Peki, Masumlar Apartmanı Neriman rolünü oynayan Gizem katmer kimdir, boyu kaç?

Masumlar Apartmanı Neriman kimdir Nerimanı oynayan Gizem Katmer kaç yaşında, nereli

Gizem Katmer, TRT1'in fenomen haline gelen dizisi Masumlar Apartmanı'nda ilgiyle takip ediliyor. Katmer, dizide iki ablası, babası ve ağabeyi ile birlikte yaşayan, okulda içine kapanık bir genç kızı canlandırıyor. Masumlar Apartmanı Neriman'ın hastalığı da merak konusu. İşte, Gizem Katmer biyografisi...

Haberin Devamı

NERİMAN'IN HASTALIĞI NEDİR?

Masumlar Apartmanı dizisinin ilk bölümlerinde ablalarının baskısı sonrası bileklerine verdiği zarar ile izleyicilerin dikkatini çekmişti. Seyirci, 'Masumlar Apartmanı Neriman'ın hastalığı nedir?' sorusunu araştırıyor. Kendine zarar verdiği görülen Neriman'ın mazoşizm olarak ifade edilen bir rahatsızlığa sahip olduğu biliniyor. 

MASUMLAR APARTMANI NERİMAN KİM?

Dizide Safiye, Gülben, Han ve babası ile birlikte yaşayan evin en küçük üyesidir. Okulda oldukça başarılı olmasına rağmen evde mutsuzdur. Ablası Safiye'nin baskılarına karşı koyamaz. İçine kapanık Neriman, İnci'nin kardeşi ile tanıştıktan sonra yeni biri haline dönüşür. 

GİZEM KATMER KİMDİR?

Katmer, 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de eğitimini Sahne Sanatları-Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Perdesiz Performans Oyunculuk atölyesinde tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmaktadır.

Haberin Devamı

Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı TRT1'in dizisi Masumlar Apartmanı’nın kadrosunda yer alan Gizem Katmer, ailesi ve özgürlüğü arasında sıkışıp kalmış Neriman’a hayat veriyor.