Cadde 'Masumlar Apartmanı'nda Masal'ın doğumu apartmanın umudu oldu

'Masumlar Apartmanı'nda Masal'ın doğumu apartmanın umudu oldu

09.05.2022 - 11:02 | Son Güncellenme:

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan TRT 1 dizisi 'Masumlar Apartmanı', 10 Mayıs Salı günü ikinci sezon 69'uncu bölümü ile ekranlara geliyor. Peki Masumlar Apartmanı'nda bu hafta neler yaşanacak?

Masumlar Apartmanında Masalın doğumu apartmanın umudu oldu

Masal’ın doğumu, hem aile hem de apartman sakinleri için yepyeni bir umudun simgesi olur. Naci, Safiye’nin en önemli kurallarından birini daha aşmayı başarır. Bir yandan da Safiye’nin bebekle kurduğu bağı gördükçe, birlikte bir çocukları olması arzusu giderek güçlenir. Safiye’nin bu konudaki hisleri ise çok başkadır.

Haberin Devamı

Tüm zamanını Masal’a ayıran, uyumaya bile direnen Gülben’in, bebeği konusunda Safiye haricinde kimseye güvenememesi başta Esat olmak üzere herkesin dikkatini çeker. Bu sırada doktorun söylediği bir şey, Gülben’in yetersizlik korkusunu tetikler.

Masumlar Apartmanında Masalın doğumu apartmanın umudu oldu

Han ve Ceylan, arkadaşlık sınırları içinde görüşmeye devam ederlerken, Ceylan’ın yeni sergisinin açılışı gelip çatar. Bu sergi, Han için adeta bir sınav olacaktır. Nihayet tüm apartman sakinleri, o çok istedikleri pikniğe giderler. Ancak, mutluluk ve neşe içinde geçen günün sonunda olacaklardan habersizdirler.

Masumlar Apartmanında Masalın doğumu apartmanın umudu oldu