Cadde 'Masumlar Apartmanı'nın 'Neriman'ı Gizem Katmer'in mutlu günü

'Masumlar Apartmanı'nın 'Neriman'ı Gizem Katmer'in mutlu günü

10.05.2022 - 07:58 | Son Güncellenme:

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide 'Neriman' karakterine hayat veren Gizem Katmer, sanat yönetmeni sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile evlilik için ilk adımı attı. Gizem Katmer, nişandan kareleri sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Masumlar Apartmanının Nerimanı Gizem Katmerin mutlu günü

Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun içi' romanından esinlenerek hazırlanan ve başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın paylaştığı 'Masumlar Apartmanı' dizisinde rol alan genç oyuncu Gizem Katmer, evleniyor.

Haberin Devamı

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

Bir süredir sanat yönetmeni Güçlü Aydoğdu ile aşk yaşayan Gizem Katmer evlilik kararı aldı. Çift, aile arasında yapılan bir tören ile nişanlandı. Bu özel gününden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Gizem Katmer'e yüzlerce tebrik mesajı yağdı.

27 yaşındaki oyuncunun paylaşımlarına, rol arkadaşları Merve Dizdar ve Ezgi Mola da yorum yapmayı ihmal etmedi.

Masumlar Apartmanının Nerimanı Gizem Katmerin mutlu günü

EN ZORLANDIĞI SAHNE

Gizem Katmer, daha önce verdiği bir röportajda, 'Masumlar Apartmanı' dizisinde en zorlandığı sahnenin küvet sahnesi olduğunu belirtmiş, "Zorlandığım sahneler, bana daha fazla keyif veriyor" demişti.

GİZEM KATMER KİMDİR?

Gizem Katmer, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de eğitimini Sahne Sanatları-Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Katmer, 2020'de TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizi ile televizyondaki ilk dizi oyunculuk deneyimini yaşadı.

Masumlar Apartmanının Nerimanı Gizem Katmerin mutlu günü