Cadde Menajerimi Ara 11. yeni bölüm fragmanı... 10. son bölümde neler oldu?

Menajerimi Ara 11. yeni bölüm fragmanı... 10. son bölümde neler oldu?

26.10.2020 - 00:39 | Son Güncellenme:

Menajerimi Ara 10. bölüm dün akşam ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Dicle’nin büyük sırrını bilen gizemli bir kişi yaptığı hamle ile Dicle’yi çok zor bir durumda bıraktı. İşte detaylar...

Menajerimi Ara 11. yeni bölüm fragmanı... 10. son bölümde neler oldu

Menajerimi Ara 10. bölüm dün akşam seyircisiyle buşuştu. Son bölümde Kıraç, gerçekleri açıklayıp Dicle’nin aklanmasını sağlar ancak Beren’le ilgili verdiği karar ajanstaki bütün dengeleri değiştirir. Ajanstan bir haberin daha sızmasıyla içerideki muhbir bir kez daha gerilimlere yol açar. Feris işiyle ilgili sürpriz bir krizin içine düşerken, Kıraç ise oyuncusu Buse’yi ‘Peri Masalım’ kadrosuna sokabilmek için her yolu dener. Çınar’la dışarı çıkacağı için heyecanla bekleyen Jülide bir sürprizle karşılaşır.

Haberin Devamı

Beren’in yalanından sonra aralarında soğuk rüzgarlar esen Barış ve Dicle her şeyi tatlıya bağlamışken, Emir’in yaptığı hamle Barış’ın duygularının karışmasına neden olur. Dicle’nin büyük sırrını bilen gizemli bir kişi yapacağı hamle ile Dicle’yi çok zor bir durumda bırakır.

11. BÖLÜM FRAGMANI

Menajerimi Ara 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Barış, Dicle'yi fena halde kıskanıyor ve olay çıkarıyor.