Cadde Merve Boluğur takipçilerini geçmişe götürdü

Merve Boluğur takipçilerini geçmişe götürdü

03.05.2021 - 13:14 | Son Güncellenme:

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, takipçilerine zamanda yolculuk yaptırdı. Çocukluk fotoğrafını yayınlayan Boluğur, paylaşımında, "1989 modası" ifadelerini kullandı.

Merve Boluğur takipçilerini geçmişe götürdü

Eşi Murat Dalkılıç ile yollarını ayırdıktan sonra ne özel hayatında ne de oyunculuk kariyerinde aradığını bulamayan Merve Boluğur sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı.

Haberin Devamı

33 yaşındaki Boluğur, önceki gün yayınladığı bir kare ile hayranlarına nostaljik bir yolculuk yaptırdı. Ünlü oyuncunun, "1989 modası" notunu düştüğü bu kare, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Merve Boluğur takipçilerini geçmişe götürdü

"BENİ TANIMIYOR MUSUNUZ?"

Daha önce defalarca maskesiz olarak sokaklarda dolaşırken görüntülenen ve iki kez 900 TL'lik para cezası kesilen Merve Boluğur, geçtiğimiz haftalarda HES kodu krizi yaşadı.

Kapüşonu ve maskesiyle tanınmakta zorlanan 33 yaşındaki oyuncu, Nişantaşı'nda gazetecilerden kaçmak için AVM'den, HES kodu uygulaması olmayınca geri çevrildi.

Merve Boluğur, AVM'nin güvenlik görevlilerine "Uygulama kullanmıyorum" diyerek karşılık verip kendisine ayrıcalık tanınmasını istedi. Oyuncunun "Beni tanımıyor musunuz?" çıkışı, görevlilerden karşılık bulmadı. Bunun üzerine Boluğur, alışveriş merkezinden çıkmak zorunda kaldı.

Merve Boluğur takipçilerini geçmişe götürdü

Yazarlar