Cadde Merve reklamdan yarım milyon kazandı

Merve reklamdan yarım milyon kazandı

05.05.2012 - 02:19 | Son Güncellenme:

Dizi tıldızları son dönemlerde reklamların da aranan yüzleri oldu. Kuzey Güney'in Zeynep'i Merve Boloğur, Rexona'nın yüzü oldu. Reklamdan 500 bin TL alan Boloğur, ev yada otomobil almayı planlıyor.

Merve reklamdan yarım milyon kazandı

Son dönemde hangi reklamı izleseniz ya bir dizi yıldızına ya da sesine rastlıyorsunuz. Bu akımın öncülerinden biri Elidor markası oldu. Firma muhteşem saçlar kampanyası için "Muhteşem Yüzyıl"ın 3 ünlü güzeli Meryem Uzerli, Nur Fettahoğlu ve Selma Ergeç ile çalıştı. "Bir Erkek Bir Kadın" dizisinin yıldızları Emre Karayel ile Demet Evgar rol aldıkları banka reklamının ardından sonra olarak ünlü dondurma firması Carte D'Ore'un yüzü oldu. Gülse Birsel'in ünlü dizisi "Yalan Dünya"nın yıldızlarının bir kısmı da şimdiden reklamların aranılan yüzü oldu. Beyaz dizinin de sponsoru olan Denizbank ile anlaşmasını yeniledi. Dizinin Orçun'u Bartu Küçükçağlayan Popkek reklamında oynamaya başladı. "Yalan Dünya"nın Nurhayat'ı Gupse Özay, "Kuzey Güney"in Gülten'i Zerrin Tekindor, Güney'i Buğra Gülsoy, "Uçurum"un Tak Tak Arif'i Selçuk Yöntem, "Akasya Durağı"nın Nuri Baba'sı Zeki Alasya ile Filli Boya reklamında oynuyor. "Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam" dizisinin Çeşmidil'i Öykü Çelik, Polisan reklamında oynuyor. "Muhteşem Yüzyıl"ın Nigar Kalfa'sı Filiz Ahmet ile "Sakarya Fırat"ın Osman Kanat'ı Tayanç Ayaydın Vestel reklamları için kamera karşısına geçti. "Umutsuz Ev Kadını" dizisinin Elif'i Ceyda Düvenci de İstikbal yatak reklamında kamera karşısına geçti.

Haberin Devamı

Paraya hiç dokunmayacak

"Kuzey Güney"in Zeynep'i Merve Boluğur, Gülben Ergen ve Beren Saat'in ardından ünlü deodorant markası Rexona'nın yüzü oldu. . “Herkes terler, ama ter kokusunu Rexona önler” sloganıyla yapılacak iletişim çalışmaları kapsamında Merve Boluğur televizyon için çekilen reklam filminde rol alacak. "Küçük Sırlar" dizisindeki oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan ve Kuzey Güney dizisi ile hayran kitlesini artıran Boluğur, Rexona’nın yeni dönemde gençlere yönelik yapacağı iletişim kampanyalarında yer alacak. Reklam kampanyasından 500 bin TL aldığı öğrenilen Boluğur, bu paraya hiç dokunmayacak ve bankada bekletecek. Boluğur daha sonra bu parayla ev ve otomobil alacak. "Kuzey Güney"in Kuzey'i Kıvanç Tatlıtuğ da Mavi Jeans ve Yedigün'ün ardından ünlü dondurma markasında Magnum'un yüzü oldu. Burcu Esmersoy da 400 bin TL'ye Algida reklamlarının yüzü oldu. Dizi yıldızlarının reklam filmlerden aldığı paralar popülaritesine göre 250 bin TL'den başlıyor.