Cadde MUTLAKA GiDiN

MUTLAKA GiDiN

25.09.2011 - 23:59 | Son Güncellenme:

Basketbol meraklısıysanız bugün size heyecanlı bir haberim var, Kobe Bryant İstanbul’da. Saat 15.00’te

MUTLAKA GiDiN

KOBE BRYANT’LA RANDEVU
Caddebostan Basketbol Kliniği’nde güne başlayacak, sonra saat 18.00’de Beyoğlu Nike mağazasında hayranlarıyla buluşacak. Akşam 20.30’da da Nike’ın ‘Sahayı Ele Geçir’ turnuvası için Haliç Camialtı Tersanesi’nde Enes Kanter’le birlikte antrenörlük yapacak. Artık hangisi daha çok ilginizi çekerse ya da hangi saat daha uygunsa Kobe Bryant’ı bir yerde yakalayın.
CADDE yazarı Çağdaş Ertuna seçti.
MUTLAKA DiNLEYiN
ÇOCUK HAKLI Kardeş TürkülerKardeş Türküler hem müzikleri, hem de duruşları itibarıyla çok özel bir grup. Uzun bir aradan sonra yaptıkları albümün çıkış noktası ‘çocuklar’. Savaşın, yoksulluğun, itilmişliğin, yalnızlığın, çaresizliğin acısını daha küçük yaşta çekmeye başlayan; ağır travmalar yaşayan çocuklar. Dünyanın çocukları... Bu albümde her şarkıda bir çocuk, her çocuk için bir şarkı var. Dini, dili, kökeni ne olursa olsun, hangi coğrafyada olursa olsun eline taş almak yerine oyun oynamayı hak eden çocuklar... Üstad Arto Tunçboyacıyan’ın dokunuşu albümü daha da ilginç kılıyor. Rahmetli Kazım Koyuncu’nun deyimiyle “Tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara...”
CADDE yazarı Tolga Akyıldız seçti.

MUTLAKA TADIN
BiR ZAMANLAR ANADOLU’DA

Nuri Bilge Ceylan’ın Cannes Film Festivali’nden Büyük Jüri Ödülü’yle dönen filmi, cinayet soruşturmasından yola çıkan bir dram. Türkiye’nin en önemli sinemacılarından Ceylan’ın ‘Bir Zamanlar Anadolu’da’sı diğer filmleri gibi büyük övgü topladı.
Milliyet sinema yazarı Nil Kural seçti.