Cadde MUTLAKA iZLEYiN

MUTLAKA iZLEYiN

28.04.2012 - 21:41 | Son Güncellenme:

Hafta sonu için sinema planı yaptığınızı ya da güneşli havadan yararlanmak istediğinizi tahmin ediyorum.

MUTLAKA iZLEYiN

TOUCH

Haberin Devamı

Yine de sizlere farklı bir seçenek sunmak istedim. ‘24’le tanıdığımız Kiefer Sutherland, yeni dizisiyle tekrar aramızda: ‘Touch’. Eşini 11 Eylül saldırısında kaybeden Martin Bohm (Kiefer Sutherland), otistik çocuğuyla hayatını sürdürmeye çalışmaktadır. “Sürdürmeye çalışmak” diyorum, çünkü oğlu Jack zor bir çocuk. Hiç konuşmayan ve fiziksel bir dokunmaya bile tahammülü olmayan Jack, kendisine sadece sayılardan oluşan bir dünya kurmuş. Martin Bohm, çok geçmeden oğlunun sayılarla kendisine bazı mesajlar verdiğini anlayacak ve onunla tek iletişimi de bu sayılar olacaktır.
‘Dizinin Danny Glover gibi bir sürprizi de var. Ama yine de dizideki çocuğu canlandıran David Mazouz’un oyunculuğunun yavan kaldığını söylemeden geçemeyeceğim. Dizi aynı zamanda cuma akşamları Fox Life kanalında. İyi seyirler.
Milliyet Cadde ekibinin dizi gurusu ve sayfa sekreteri Nevzat Akdere seçti.

Haberin Devamı

MUTLAKA OKUYUN

1Q84

Japonya’nın en önemli ve popüler yazarlarından Haruki Murakami’nin, George Orwell’in ünlü fütüristik romanı ‘1984’e gönderme yaptığı başyapıtı ‘1Q84’, ABD ve Japonya’da fırtınalar estirdikten sonra şimdi Türkiye’de.
Sadece Japonya’da dört milyonun üzerinde satan ‘1Q84’, gittikçe gerçekliğini yitiren bir dünyada yaşayan, bir çeşit kiralık katil olan Aomame’yle romancı Tengo’nun hikayesini anlatıyor. Birbirleriyle 10 yaşında tanışan ancak hiç konuşmayan bu karakterlerin, 30’lu yaşlarında birbirlerini yeniden bulma serüveni, sadece aşk romanı olarak nitelenemeyecek kadar çok sesli ve çok katmanlı. Doğan Kitap, 48 TL.
Milliyet Sanat Genel Yayın Yönetmeni Filiz Aygündüz

MUTLAKA KATILSIN

CEYDA DÜVENCİ ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Can Çocuk, küçük okurlarıyla ünlü isimleri buluşturmaya devam ediyor. ‘Okuma Günleri’nin bu ayki konuğu, oyuncu Ceyda Düvenci. Düvenci, bugün saat 17.00’de, İstinye Park’ta düzenlenecek etkinlikte çocuklara, kendisinin seçtiği Can Çocuk kitaplarından bölümler okuyacak. Önceki etkinliklerinde Halil Ergün, Şebnem Bozoklu, Şevval Sam, Mehmet Turgut gibi isimleri ağırlayıp ilgi gören ‘Okuma Günleri’, Can Çocuk Yayınları ve Tırtıl Kids Kitabevi işbirliğiyle düzenleniyor.
Milliyet yazarı, ‘Çocukların Yalvaç Abi’si Yalvaç Ural seçti.