Cadde Neslihan Atagül: Kadir'i 3-5 kelimeye sığdıramıyorum

Neslihan Atagül: Kadir'i 3-5 kelimeye sığdıramıyorum

15.05.2019 - 17:32 | Son Güncellenme:

Girne Amerikan Üniversitesi, 2019 Bahar Şenlikleri kapsamında konserlerin yanı sıra ünlü söyleşilerine de ev sahipliği yapıyor. Neslihan Atagül Doğulu, GAÜ Milenyum Senato Merkezi’nde öğrenciler ile buluştu.

Neslihan Atagül: Kadiri 3-5 kelimeye sığdıramıyorum

Annesinin her konuda büyük destekcisi olduğunu belirten Neslihan Atagül Doğulu, "Oyuncu olmak istediğimi söyleyince annem bana inandı ve güvendi. Bir süre bekledikten sonra dizi ve filmlerle buraya kadar geldim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Eşi Kadir Doğulu hakkında açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, "Kadir her zaman çok atiktir. O, bu konularda çok çabuk hazır cevaptır. Ama o benim hissettiğimden de öte farklı bir yerde. Biraz klişe olabilir ama onu 3-5 kelimeye sığdıramıyorum” dedi.

"KIBRIS'I ÇOK SICAK BULDUM"
Doğulu, konuşmasının devamında, “İyi ki davet ettiniz, iyi ki sizlerle tanıştım. Kıbrıs’ı çok fazla sıcak buldum. Öğrencilerin ilgisi beni daha yakından tanımaya yönelikti ve bu benim için çok güzel bir şey. Mezun olan öğrencilere ve hala okuyan öğrencilere söylemek istediğim tek şey; eğer bir şeye inanıyorsanız peşinden gidin. Bu eğitim, aşk veya hayal olabilir. Bunların hepsini bir arada yapabilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve kendi duygunuzun peşinden gitmeniz yeterli. Çünkü bizim size ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar