Cadde Nurgül Yeşilçay, 'Asmalı Konak' günlerine döndü

Nurgül Yeşilçay, 'Asmalı Konak' günlerine döndü

25.05.2021 - 09:04 | Son Güncellenme:

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan oyuncu Nurgül Yeşilçay, son paylaşımında 'Asmalı Konak'ta rol aldığı günlerine döndü. Güzel oyuncu, o dönem dizinin yardımcı yönetmeni olan Mesude Erarslan'la verdiği bir pozu yayınladı.

Nurgül Yeşilçay, Asmalı Konak günlerine döndü

Oyunculuk performansı kadar özel hayatıyla da gündem olan Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Şimdilerde 'Kefaret' adlı dizide rol alan güzel oyuncu, unutulmaz dizi 'Asmalı Konak' setinden bir fotoğraf paylaşarak nostalji yaptı.
'Asmalı Konak' dizisinin o dönemki yardım yönetmeni Mesude Erarslan’ı fotoğrafa etiketleyen Nurgül Yeşilçay, sonuna Asmalı Konak etiketini ekleyerek "Mesude bak ne buldum" notunu düştü.

Nurgül Yeşilçay, Asmalı Konak günlerine döndü

Haberin Devamı

"ASMALI KONAK ZAMANINDA TERAPİYE GİTTİM"
Geçtiğimiz aylarda Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına katılan Nurgül Yeşilçay, başrolünü Özcan Deniz'le paylaştığı, bir dönemin fenomen dizisi 'Asmalı Konak' hakkında dikkat çeken bir açıklama yapmıştı.
Başarılı oyuncu, "Asmalı Konak projesinin hayatımda çok önemli bir yeri var. Kendimizi orada Madonna, Michael Jackson gibi hissediyorduk. İlk terapiye gidişim de ondan sonraydı. Bir daha da gitmedim" demişti.

Nurgül Yeşilçay, Asmalı Konak günlerine döndü