Cadde Nurgül Yeşilçay-Özcan Deniz ağır sözleri unuttu!

Nurgül Yeşilçay-Özcan Deniz ağır sözleri unuttu!

10.05.2016 - 10:37 | Son Güncellenme:

Yıllar çok şeyi değiştirdi... 2010'da birbirini çok ağır sözlerle hedef alan ikilinin, yönetmenliğini Özcan Deniz'in yaptığı 'İkinci Şans' filminde yeniden bir araya gelmesi şaşkınlık yarattı.

Nurgül Yeşilçay-Özcan Deniz ağır sözleri unuttu

Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı, başrollerini Özcan Deniz ile Nurgül Yaşilçay'ın paylaştığı 'Asmalı Konak' dizisi, ekrana geldiği 2002-2004 yılları arasında reyting rekoru kırmıştı.

Haberin Devamı

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; iki yıldızın, 2010'da araları bozulmuştu. Çünkü Yeşilçay, Deniz'in yazıp yönettiği 'Ya Sonra' filminden gelen teklifi reddetmiş, eski rol arkadaşı için ağır konuşmuştu.

"İŞ AHLAKI SIFIR" DEMİŞTİ

Nurgül Yeşilçay, "Özcen yönetmen değil ki, şarkıcı. Nasıl film çekecek? Üstelik adımı kullanıp sponsorlardan para almış. İş ahlakı sıfır. Özcan'la hayatta yan yana gelmem" ifadelerini kullanmıştı. Özcan Deniz ise "Ben 'Asmalı Konak'tan önce de vardım, Nurgül yoktu" cevabını vermişti.

İkili, 12 yıl sonra yönetmenliğini Özcan Deniz'in yaptığı 'İkinci Şans' filminde buluştu. Özcan Deniz, bir zamanlar yönetmenliğini beğenmediği Nurgül Yeşilçay'a başrol vermesi dikkati çekti.