Cadde Ödullerı topladılar

Ödullerı topladılar

27.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yayınlandığı dönemde fenomen olan ‘Aşk - ı Memnu’ ve ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizileri, Peru’daki törende 21 ödülden 14’ünün sahibi oldu. Saat gecede, ‘En Seksi Aktris’ seçildi

Ödullerı topladılar

Peru’nun en ünlü kanallarından Latina Pe TV’nin düzenlediği Latina Turkish Awards’a, Ay Yapım imzalı ‘Aşk-ı Memnu’ ve Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizileri damga vurdu. Bir milyon izleyicinin internet üzerinden verdiği oylarla belirlenen ve 51 adayın yer aldığı yarışmada, 21 dalda ödül dağıtıldı. Başrollerini Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem’in paylaştığı ‘Aşk - ı Memnu’, ‘Yılın En İyi Dizisi’ dahil olmak üzere, 9 dalda ödül aldı. Saat ise hem, ‘En Seksi Aktris’ hem de ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçildi. Zerrin Tekindor, ‘Unutulmaz Karakter’ Nebahat Çehre ise ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Ayrıca dizi, ‘En İyi Dizi Müziği’, ‘En İyi Kostüm’, ‘En İyi Aksiyon Sahnesi’ ve ‘En Duygusal Sahne’ ödüllerini de kazandı.

‘En Efsanevi Dizi’

Beren Saat ve Engin Akyürek’in rol aldığı, ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi ise, ‘En Efsanevi Dizi’ ve ‘En İyi Final’ adaylığını kazanma başarısını gösterdi. ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ise Akyürek oldu.