Cadde Okan Kurt'tan Demet Akalın'ı ağlatan notlar!

Okan Kurt'tan Demet Akalın'ı ağlatan notlar!

03.07.2017 - 16:51 | Son Güncellenme:

Bir süredir eşi Demet Akalın ve kızı Hira Kurt ile beraber tatilde olan Okan Kurt, yeniden işbaşı yaptı. Kurt'un işe giderken yaptığı jest ünlü şarkıcıyı ağlattı.

Okan Kurttan Demet Akalını ağlatan notlar

Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile bir süredir Bodrum'da tatil yapıyordu. Okan Kurt, işleri nedeniyle İstanbul'a dönmek zorunda kaldı. Ünlü popçu ve kızı ise Bodrum'da kaldı.

Haberin Devamı

Kısa süreliğine ailesinden ayrılan iş adamının, İstanbul'a giderken bıraktığı not Demet Akalın'ı çok duygulandırdı. Akalın, instagram'da "Ağlayarak okuduk. Babamız işe döndü. Hayatımın anlamı güzel yarim. Sei çok seviyorum" mesajını paylaştı.

Okan Kurt, bir kağıda, "Prenses karım; Bu yoğun tempoda bile bana kocan olduğumu hissettirip, beni mutlu etmeye çalıştığın için binlerce kez teşekkürler. Aşkımın meyvesi sana emanet. Ben her an sizin yanınızdayım. Benim değerli ve güzel ailemsiniz. Seni her şeyden çok seven kocan" yazdı.

Ünlü iş adamı, başka bir kağıda ise kızı Hira için "Meleğim kızım; Çok güzel bir bayram tatili geçirdik. Her anında seninle zaman geçirdiğim için çok mutluyum. Ben yokken çok akıllı bir kız ol ve annenle güzel zaman geçir. En kısa zamanda kavuşmak dileğiyle, cuma günü koynundayım. Seni canından çok seven baban" notunu yazdı.

Okan Kurttan Demet Akalını ağlatan notlar

Haberin Devamı