Cadde Oktay Kaynarca: Evde kaldı ne yapayım?

Oktay Kaynarca: Evde kaldı ne yapayım?

18.03.2021 - 09:13 | Son Güncellenme:

Oktay Kaynarca ve Saba Tümer, önceki gün Bebek’te bulunan bir mücevherat dükkanında denk geldi. Sürpriz karşılaşma sonrası birbirlerine sarılarak hasret gideren oyuncu ve sunucu, gazetecileri karşılarında görünce şaşkınlık yaşadı.

Oktay Kaynarca: Evde kaldı ne yapayım

Oktay Kaynarca ve Saba Tümer önceki gün Bebek’teki bir mücevher dükkanında karşılaştı. İki yakın arkadaş birbirlerine sarılıp hasret giderdikleri sırada objektifleri fark edince şaşırdı.

Haberin Devamı

"EVDE KALDI NE YAPAYIM?"
Oktay Kaynarca, evlilik kararı almışlar gibi espri yaparak “Evde kaldı, ne yapayım?” dedi. Karşı atakta bulunan Saba Tümer de, “Ben hediyemi seçeyim” diyerek Kaynarca’ya esprili göndermede bulundu. Bu kez de söze giren gazeteciler “Kır düğünü olacağı haberlerini aldık. Doğru mudur?” esprisinde bulununca Kaynarca, “Hadi gidin oradan, abartmayın” diye konuştu. Keyifli anların yaşandığı karşılaşma sonrası ikili, mücevherciye girerek arkadaşlarıyla sohbete koyuldu. 

Oktay Kaynarca: Evde kaldı ne yapayım

"BEN TÜRKİYELİYİM"
'İbo Show' programına konuk olan Oktay Kaynarca, burada yaptığı açıklamada, "Ben Türkiyeliyim" demişti. Bu sözlerine bir takipçi, “Malatyalı olduğunu inkar eden bir Malatyalı yazık” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada yapılan bu yoruma yanıt veren usta oyuncu, "Bak ben genelde bu tür saçmalamalara cevap yazmıyorum ama görüyorum ki birkaç kendini bilmez de senin gibi abuk subuk yorumlar yapmış. Ben memleketimi niye inkar edeyim a cahil? Bas bas gururla bağırıyorum baba memleketim MALATYA diye ve ailemin diğer üyelerinin de kökeninin neresi olduğunu… Ama asıl önemlisi 'ben Türkiyeliyim' diyorum. Daha ne söylememi istiyorsun mesela anlamadım? Anladın HEMŞERİM?” yorumunu yazdı.

Oktay Kaynarca: Evde kaldı ne yapayım

BİR AYAĞI MALATYA'DA, BİR AYAĞI ELAZIĞ'DA
Bunun üzerine yeniden bir açıklama yapma gereği duyan oyuncu, “Bana en çok sorulan soruların başında memleketim var. Ben gururla baba memleketimin Malatya Hekiman Güzelyurt olduğunu açıkça söylerim. Bunu bilen de bilir. Fakat bu arada babamların oradan erken ayrılmasında dolayı Malatya ile çok ilgimiz olmadı. Elazığ’a taşındık ve orada uzun yıllar oturduk. Hatta bir yıl liseyi Elazığ'da okudum. Orada da babaanne tarafından akrabalarımız eşimiz dostumuz var. Bu durumu da inkar etmemek adına bunu her seferinde açıklarım" dedi.

Oktay Kaynarca: Evde kaldı ne yapayım