Cadde 'Organize' buluşma

'Organize' buluşma

02.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral, Güven Kıraç ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrollerinde yer aldığı ‘Organize İşler-Sazan Sarmalı’ filminin özel gösterimi, Yılmaz Erdoğan’ın ev sahipliğinde, Soho House’ta gerçekleşti. Geceye, projede rol alan oyuncuların yanı sıra Deniz Erdoğan, Nil Karaibrahimgil, Mahsun Kırmızıgül ve Cem Yılmaz-Defne Samyeli çiftinin de aralarında bulunduğu isimler katıldı.

Organize buluşma

Organize buluşma
Organize buluşma
‘Şahane bir film olmuş’
Filmin yönetmeni, senaristi ve oyuncusu olan Yılmaz Erdoğan, yapım için “Organize İşler, Türk sinemasındaki diğer filmlerle beraber önemli bir eşikten geçti. Bundan sonraki 100 yılı etkileyecek kadar önemli yasal bir değişikliğe vesile oldu. Tüm oyuncu arkadaşlarıma gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Belçim Bilgin de eski eşini bu önemli gecede yalnız bırakmadı. Oyuncu, “Kahkaha dolu şahane bir film olmuş. Kıvanç’ı bundan sonra hep komedide görmek isteyebiliriz, inanılmaz bir performans sergilemiş. Daha önce yaptığı hiç bir şeye benzemiyor” şeklinde konuştu.

Projede Sarı Saruhan’a hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ ise “Benim için çok yeni bir tecrübe oldu. Çok heyecanlandım ama Yılmaz abiyle bu konuda çok konuştuk. Bana bu fırsatı verdiği için çok teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.