Cadde ÖYLE BiR YEMiN ETTi Ki!

ÖYLE BiR YEMiN ETTi Ki!

06.09.2014 - 19:48 | Son Güncellenme:

Megastar Tarkan’ın Açıkhava’daki konser maratonu devam ediyor. Tarkan, önceki akşam da konserini izlemeye gelen hayranları için müthiş bir performans sergiledi.

ÖYLE BiR YEMiN ETTi Ki

ORHAN Gencebay, Zeki Müren, Cem?Karaca ve Barış Manço şarkıları da söyleyen Tarkan,?Kayahan’a özel selam yolladı:?“Kayahan için çıkacak tribute albümde onun ‘Yemin?Ettim’ şarkısını söyledim. Bu gece için de özel izin aldım. Ona iyi enerjimizi yollayalım.”

Haberin Devamı

“KAYAHAN’A SELAM OLSUN!”

Önceki akşam Harbiye Açıkhava’da konser veren Tarkan, kanserle savaşan Kayahan’ın ‘Yemin Ettim’ şarkısını söyledi ve “Tekrar aramızda olmasını istiyoruz” dedi

Tarkan’ın Açıkhava konser maratonu, coşkuyla devam ediyor. Megastar, önceki akşam ‘Hop De’ ile başladığı Harbiye konserinde; hayranlarına sürpriz yaptı. Tarkan, önümüzdeki günlerde çıkacak Kayahan’a saygı albümünde yer alan ‘Yemin Ettim’ adlı şarkıyı da Açıkhava’da söyledi ve büyük beğeni topladı.
Megastar, sahneden Kayahan’ı şu sözlerle andı: “Sevgili Kayahan’a selam olsun. Allah’ımızın izniyle onun tekrar sağlığına kavuşup, aramızda olmasını çok istiyoruz. Hepimiz seni çok seviyoruz Kayahan!”

“GÜZEL KALPLiM HOŞGELDiN”

Haberin Devamı

Tarkan’ı dinlemeye gelenler arasında; ‘Gülümse Kaderine’ adlı şarkısında düet yaptığı Kibariye de vardı. Megastar, sahneden şunları söyledi: “Kiboşum! Güzel seslim. Güzel kalplim. Hoşgeldin.
Seni çok seviyorum.”