Cadde ‘Oyun bitti kalk kızım!’

‘Oyun bitti kalk kızım!’

10.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Marmaris’te geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren genç oyuncu Huban Öztoprak dün Ataköy Büyük Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi

‘Oyun bitti kalk kızım’

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden genç oyuncu Huban Öztoprak’ın (26) annesi Nurcan Gülhan ile babası Efkan Öztoprak taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine Emre Altuğ, Gamze Topuz, Levent Aykul, Cihat Tamer, yönetmen Biray Dalkıran, Aslıhan Güner, Süha Uygur ve Burak Serdar Şanal gibi isimler katıldı. Baba Öztoprak’ın “Oyun bitti kızım kalk! Tiyatro mu oynuyorsun, kalkacak mısın? Gitme kızım...” sözleri herkesi göz yaşına boğdu.
Emre Altuğ: “Çok üzgünüz, genç bir arkadaşımızı kaybettik. İki sezon önce ‘Elde Var Hayat’ dizisinde tanışma fırsatı bulmuştuk. Son derece disiplinliydi. Neşe dolu bir insandı. Bu gidiş ona yakışmadı.”
Cihat Tamer: “Böylesine genç bir arkadaşımızın aramızdan ayrılması çok üzücü. Kendisini tanımazdım ama bugün burada bulunma ihtiyacı duydum. Biz sanatçıların malesef ki bir sosyal güvencesi yok. Kendi içimizde de belli bir dayanışma yok. Neredeyse sadece cenaze törenlerinde bir araya geliyoruz. Bu durum ne devletin ne de yapımcıların umurunda. Meseleye bir de bu açıdan bakmak lazım.