R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yanan yolda ilerleyen Ay, ilişkilerimizde hassas bir denge yaratıyor. Huzursuzlukları dengeleyebiliriz. Kurallar çerçevesinde hareket etmek çok şey kazandıracak. Öğleden sonra Ay-Satürn uyumu uzun vadeli bir işi düzene sokma konusunda yardımcı olabilir. Akşam duygusal çekişme yaratabilecek durumlar var. Saat 23.41’de Akrep burcuna giren Ay, evde güvenlik ve duygusal gerginlik yaratabilecek koşullara işaret ediyor.

KOÇ: İkili ilişkilerin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Gün içinde yeni deneyimler yaşamak isteğiniz artabilir. Atacağınız kararsız adımlar sizi zor duruma düşürebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak sizi keyifli kılacaktır. Akşam için sevdiklerinizle keyifli programlar yapabilirsiniz. Gün içinde harcamalarınıza özen gösterin.

Haberin Devamı

BOĞA: Çalışma ortamınıza yaratıcılık katmak isteyebilirsiniz. Aniden gelen fikirlerinizi iş arkadaşlarınızla paylaşmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir. İlerleyen zamanlarda daha akıcı koşullar var. Arkadaşlarınızla sohbet etmek için bir araya gelebilirsiniz. Aşk hayatınız hareketlenebilir.

İKİZLER: Bireysel olarak yaratıcılığınızı kullanmak sizi çok mutlu edebilir. Aklınıza birden fazla fikir gelebileceği bir gündesiniz. Sevdiğiniz alanlarla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınız için farklı düşünceler içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlar için keyifli organizasyonlar yapabilir, arkadaşlarınızı dahil edebilirsiniz.

YENGEÇ: Toprak veya emlak ile ilgili konular gündeme gelebilir. Geçmişten getirilen ve duygusal açıdan hassas olduğunuz konular keyfinizin kaçmasına yol açabilir. Ancak enerjinizi çabuk toparlayacaksınız. Yaratıcı olduğunuz konulara önem verebilirsiniz. Alışveriş için uyun bir gün olabilir. Sohbet edeceğiniz kişilerle görüşebilirsiniz.

ASLAN: Hareketli ve yüksek tempolu bir gündeminiz olabilir. Fikirlerinizi insanlarla paylaşmak size iyi gelecektir. Bazı konularda kararsız kalabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için zaman ayırabilirsiniz. İmajınızı yenilemek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde yakınlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi fazla yormayın.

Haberin Devamı

BAŞAK: Maddi konularda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi yeni şeyler yaratmak için kullanabilirsiniz. Bireyselliğiniz ön plana çıkabilir. Gün içinde zaman zaman kendinizi kararsız hissetmeniz mümkün. İlerleyen zamanlarda yanında keyifli hissettiğiniz kişilerle program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için zaman ayırın.

TERAZİ: Kendinizle ilgilenmek için çok fırsatınız olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz fakat radikal bir karar almadan önce iyi düşünmenizde fayda var. Akıcı koşullar söz konusu. Arkadaşlarınızla sohbet edeceğiniz ortamlarda görüşebilirsiniz. Küçük sürprizler yaşayabilirsiniz.

AKREP: Kendinizi kapana kısılmış gibi hissettirecek kontrol dışı olaylar tarafından çevrelendiğinizi düşünebilirsiniz. Akışı değiştirmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işleriniz daha akıcı hale gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda çaba göstereceksiniz. Keyif aldığınız konulara daha fazla zaman ayırmanız söz konusu.

Haberin Devamı

YAY: Geleceğinizle ilgili konularda harekete geçerek yaratıcı planlar yapabilirsiniz. İlgi alanınız olan konularda daha fazla kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için çaba göstereceksiniz. Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz. Alışveriş yapma isteğiniz artabilir.

OĞLAK: İş hayatınızda yeni başlangıçlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmanız gereken işler önünüze gelebilir. İşleriniz istediği gibi gitmediği zaman bunalmış hissedebilirsiniz. Kararsız kalmamaya özen göstermelisiniz. Üstleriniz ile iletişiminize dikkat edin. Hedeflerinize ulaşabilmeniz için kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeyin.

KOVA: Yeni ufuklara açılmak ve başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için yaratıcılığınızı kullanmak size keyif verebilir. Aklınıza gelen fikirlerinizi uygulamak isteyebilirsiniz. Yeni yolculuklar ve planlar keyfinizi yerine getirebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için sevdiklerinizle organizasyonlar yapabilirsiniz.

BALIK: Gizli kalmış olaylar nedeniyle kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Ortaklı işler ile ilgili sorunlar endişeye kapılmanıza yol açabilir. Parasal konularla ilgili fikirlerinizi hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Yaşadığınız olaylar karşısında kabullenme içinde olabilirsiniz. Sakin kalın. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu.