R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bugün öfke ve şiddet içerebilecek koşullara özellikle dikkat etmek gerekiyor. Mars, güney Ay düğümüyle birleşmekte. Aşırı hırs ya da kızgınlığın neden olabileceği koşullar, kazalar, toprakla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Gün boyunca dikkatsiz davranmamak ve bizi kurban edebilecek koşullardan uzak kalmak gerek. Yeniayın getirdiği enerjiyle, daha hayalci ve yaratıcı düşünebiliriz. Sezgilerimiz de bize çok şey söyleyebilir. Ancak böyle zamanlarda dikkatsizlik ya da aşırı iyimserliğin yol açabileceği durumlara da dikkat etmeliyiz. Akşam saatlerinde kendimizi daha destekleyici bir ortam içinde bulabiliriz. Başkalarının fikirlerinden yararlanmak mümkün görünüyor.

Haberin Devamı

KOÇ:Bilemediğiniz konularla ilgili psikolojik süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Kabullenme içine girebilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara dikkat. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Kadın arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. 

BOĞA:Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefinize ulaşmak için çaba içinde davranabilirsiniz. İş hayatınızda desteklerle daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif planlar yapabilirsiniz.

İKİZLER:İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle fikirsel düzeyde tartışma içinde olabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

YENGEÇ:Yeni ufuklara açılabilirsiniz. Öğrenmek ve olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle iletişiminiz gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Eşinizle zaman geçirebilirsiniz.

ASLAN:Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgili tartışmalara girebilirsiniz. Ortaklı çalışmalarla ilgileneceğiniz zamanlar var. Parasal işlere dikkat... Gelecek beklentilerinize zaman ayırabilirsiniz.Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

BAŞAK:Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun zamanlar var.

Haberin Devamı

TERAZİ:İş hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızda fikirsel düzeyde tartışmalar yaşanabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde çalışmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için alışveriş yapabilirsiniz. 

AKREP:Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Risk alabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için alternatif planlar yapmak faydalı olabilir.Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. 

YAY:Ailede geçmiş konular gündeme gelebilir. İletişimden kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. İç sesinizi dinlemelisiniz. Eşinizle keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. 

OĞLAK:Hareketli bir gündem içindesiniz. Eğitimler düzenleyebilirsiniz. Konuşma ve yazışmanın bol olduğu zamanlar var. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Kararları yazılı hale getirmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA:Maddi konular gündeminizi oluşturabilir. Yeteneklerinizi işinize taşıyabilirsiniz. Alacağınız destekle ilerlemenizin daha rahat olacağı zamanlar var. Gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sürtüşmelere dikkat...

BALIK:Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın.