Cadde ‘Recep İvedik 5’ görücüye çıktı

‘Recep İvedik 5’ görücüye çıktı

15.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şahan Gökbakar’ın fenomen haline gelen ‘Recep İvedik’ serisinin beşinci filminin galası, önceki akşam yapıldı. Yarın vizyona girecek yapım, sanat dünyasından büyük ilgi gördü

‘Recep İvedik 5’ görücüye çıktı

‘Türk Sinema Tarihinin En Çok İzlenen Filmi’ olan ‘Recep İvedik 4’e imza atan Şahan Gökbakar’ın yeni filmi ‘Recep İvedik 5’in galası Kanyon AVM’de yapıldı. Çamaşırhane Film yapımcılığında yarın vizyona girecek filmin gösteriminde ünlü akını yaşandı.

Haberin Devamı

‘Recep İvedik 5’ görücüye çıktı

Projede Güngören semtinde oturan Gökbakar’ın davetlisi olarak geceyekatılan Güngörensporlu futbolcular ve kulüp başkanı Hakan Cengiz oyuncuya takımlarının ‘Recep İvedik 5’ yazılı formasını hediye etti. ‘Çalgı Çengi İkimiz’ filmiyle ‘Sezonun En İyi Açılış Rakamı’na imza atan Murat Cemcir, meslektaşına övgü dolu sözler sarf ederek, “Biz açılışı güzel yaptık, Şahan devam edecek inşallah. Ona hazırladık seyirciyi” dedi. Geçirdiği ameliyatın ardından oldukça zayıflayan Seren Serengil de geceye katılanlar arasındaydı. ‘Recep İvedik’ hayranı olduğunu söyleyen Serengil, “Filmin rekor kıracağını düşünüyorum. Şahan, kimsenin yapamadığını yaptı. Başarıyı alkışlamak gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Cengiz Kurtoğlu galaya oğulları Aydın ve Orçun’la geldi. Kurtoğlu, “Sevgili kardeşimizin güzelliklerini yaşamaya geldik. Başarılarıyla övünüyoruz. Hep doğru işler yaptığı için de tebrik ediyoruz” dedi.