Cadde Rita Ora saçlarını turuncuya boyattı

Rita Ora saçlarını turuncuya boyattı

12.03.2021 - 15:23 | Son Güncellenme:

Yeni bir kısa albüm piyasaya çıkaran İngiliz şarkıcı Rita Ora, imaj değişikliğine gitti. Saç rengini değiştiren Ora, son halini takipçilerinin beğenisine sundu.

Rita Ora saçlarını turuncuya boyattı

Son dönemde iş anlaşmalarından olumsuz geri dönüşler aldığı iddialarıyla gündemde olan Rita Ora, imaj değiştirdi. Saçlarını turuncuya boyatan Ora, Bang adlı kısa albümünün tanıtımı için objektif karşısına geçti.

Haberin Devamı

Son halini sosyal medya hesabından yayınlayan 30 yaşındaki şarkıcı, gönderisine; "Bang'i yayınladığımdan beri hepinizin ne kadar inanılmaz olduğuna şaşırdım! Kaydettiğimiz şarkıların daha sade versiyonlarını sizinle paylaştığım için çok heyecanlıyım" notunu düştü.

Rita Ora saçlarını turuncuya boyattı

İŞLERİNİ OLUMSUZ ETKİLEDİ İDDİASI

Rita Orta, geçen yıl İngiltere'de karantina kurallarını görmezden gelip verdiği doğum günü partisi yüzünden tepki çekmişti. Ora, her ne kadar yaptığı şeyden pişmanlık duyup özür dilese de gelen eleştirilerin şarkıcının işlerini olumsuz yönde etkilediği öne sürülmüştü.

Tepkilerin ardından Rita Ora'nın Avustralya'da yayınlanacak olan bir şarkı yarışmasının jüri üyeliğinden kovulduğu iddia edilmişti. Ora'nın yerine Güney Afrika asıllı dansçı Oti Mabuse'nın getirildiği konuşulmuştu.

Rita Ora saçlarını turuncuya boyattı

Haberin Devamı

İKİ HAFTALIK KARANTİNA

Daily Mail’in haberine göre; Rita Ora, geçtiğimiz haftalarda çekim için Avustralya'ya gitmişti. Ülkenin koronavirüs salgınına karşı uygulanan kısıtlama kurallarına uymak zorunda kalan şarkıcının tedbir amaçlı iki haftayı karantinada geçirmesi gerekmişti.

Bu süreçte, otelin herhangi bir tesisini kullanması da yasak olan İngiliz şarkıcının oda servisi de askıya alınmıştı.

Her ne kadar kaldığı yerde spor salonu ve yüzme havuzu olsa da Rita Ora, karantina sürecinde bu imkanlardan yararlanamamıştı.