Cadde Rol modelim Kenan abiydi

Rol modelim Kenan abiydi

13.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çağatay Ulusoy, verdiği röportajda, çocukluğunda ‘Deli Yürek’ dizisini seyredip, ‘ondan aldığı gazla tavırlara girdiğini’ söyledi

Rol modelim Kenan abiydi

‘Medcezir’ dizisinden sonra Leyla Lydia Tuğutlu’yla başlayacağı yeni sinema filmi için hazırlık yapan Çağatay Ulusoy Kazakistan’ın Astana TV kanalıyla röportaj yaptı. Üç yıl önce oynadığı ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinin Kazakistan’da ilgiyle izlenen Ulusoy, çocukluğunda Kenan İmirzalıoğlu’nun hareketlerini yaptığını söyledi. ‘Deli Yürek’ dizisinin çocukluğunun dizisi olduğunu ifade eden Ulusoy, “Kenan ağabeyi beğenerek izliyordum. Ondan aldığım gazla tavırlara giriyordum” dedi.

Haberin Devamı

‘Gül ağacının altına koydum’

“Mucizelere inanır mısınız?” sorusuna oyuncu, “2009 yılında Hıdırellez zamanında Best Model yarışmasında ilk 20’ye kalmıştım. Annemde o zaman, ‘İstediğin bir dileği kâğıda yaz’ demişti. Bende kâğıda Best Model’de iyi derece almak ve ilerde iyi dizide oynamak istediğimi yazdım. Sonra kadife keseye koyup, gül ağacına bıraktım. ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinin ikinci sezonunu çekerken annem, dilek kâğıdını bulup getirdi. Gözlerim doldu. Bu mucizeydi” dedi.