Cadde Ryan Reynolds'ın adı caddeye verilecek

Ryan Reynolds'ın adı caddeye verilecek

01.02.2022 - 14:01 | Son Güncellenme:

'Deadpool' karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Hollywood yıldızı Ryan Reynolds'ın adı ülkesindeki bir caddeye verilecek.

Ryan Reynoldsın adı caddeye verilecek

Süper kahraman 'Deadpool’un yıldızı Kanadalı oyuncu Ryan Reynolds’ın adı (45), Ottawa’da çocukluğunun geçtiği caddeye verilecek. Caddenin adı Ryan Reynolds Yolu olarak anılacak.

Haberin Devamı

MİLLİ SEMBOL OLARAK GÖRÜLÜYOR
Pandemide aşı ve bilgilendirme kampanyalarında aktif rol oynayan oyuncu, ülkesinin milli sembollerinden biri olarak görülüyor.

Reynolds eşi Blake Lively ile birlikte ülkesinde yardıma muhtaç kişilere yaptıkları yardımlarla sık sık gündeme geliyor.

Ryan Reynoldsın adı caddeye verilecek

YAPTIKLARI YARDIMLARLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYORLAR
Blake Lively ve Ryan Reynolds, dünyayı etkisi altına alan corona virüsü kapsamında Feeding America ve Food Banks Canada’ya 1 milyon dolarlık bağışta bulunmuştu.

Bu büyük katkının ardından ünlü çift, New York’ta bulunan Elmhurst, NYU Hospital, Mount Sinai and Northern Westchester adlı dört hastane arasında bölünmek üzere 400 bin dolar daha bağışlamıştı.

Bu bağışların dışında, Ryan Reynolds’ın sahip olduğu Aviation Gin şirketi, United States Bartender’s Guild’e 15 bin dolar bağışlayarak, hizmet endüstrisinde iş kayıplarından etkilenen kişilere yardımcı olmak için katkıda bulunmuştu.

 

Yazarlar