Cadde Sağlık kürü gibi liste

Sağlık kürü gibi liste

29.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Sağlık kürü gibi liste

Shakira, İstanbul’da vereceği konser için kulis ve otel odasında sağlıklı gıdalar istedi. Dünyaca ünlü yıldız lüks olarak sadece gümüş çatal ve bıçak talebinde bulundu.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 11 Temmuz’da İstanbul’da vereceği konser için isteklerini sıraladı. BKM organizasyonuyla Beşiktaş Vodafone Park’ta sahne alacak şarkıcının Türkiye’ye, beş yaşındaki oğlu Milan ve üç yaşındaki Sasha’la geleceği öğrenildi. Shakira, kulis istekleri arasında taze meyve, çikolata, sağlıklı çerez ve meze siparişi bulunuyor. Sanatçı, meyve olarak dilimlenmiş karpuz, çekirdeksiz üzüm, ananas, muz, mango, avakado ve elmanın yanı sıra çiğ brokoli, havuç, kereviz sapı, antep fıstığı, buzlu badem, ceviz ile humus istedi. Shakira’nın, kulisinde ve otel odasında mutlaka olmasını şart koştuğu tek yiyecek ise çikolata oldu. Kendisi için yüzde 70 kakaolu bitter çikolata siparişi veren dünyaca ünlü yıldız, oğulları için ise yoğun çilek, portakal ve deniz tuzu aromalı çikolata talebinde bulundu.

Haberin Devamı

Mobilyalar beyaz

Shakira, içecek olarak suyla, soda dışında, yeşil sebze suyu, hindistan cevizi suyu ve kahve istediğini belirtti. Şarkıcının, tek lüks talebi ise gümüş çatal ve bıçak takımı oldu. Kulisiyle, otel odasındaki tüm mobilya ve havluların da beyaz olması şartını koşan Shakira için, hazırlıklar hızla devam ediyor.