Cadde Seçkin Piriler'den yaylım ateşi!

Seçkin Piriler'den yaylım ateşi!

30.03.2017 - 07:21 | Son Güncellenme:

Kaan Tangöze’nin uğruna evliliğini bitirdiği Kıvılcım Ural’a Seçkin Piriler’den yaylım ateşi: ‘İlahi adalet diye bir şey var ve o kadın ömür boyu mutlu olamayacak. Artık beni tahrik ve taciz etmeyi de bıraksın!’

Seçkin Pirilerden yaylım ateşi

Takvim'de yer alan habere göre eski manken Seçkin Piriler'le Kıvılcım Ural savaşında Kaan Tangöze'nin tarafını belli etmesi ipleri iyice gerdi.

Haberin Devamı

Dün bir tv yayınına katılan Piriler, açtı ağzını yumdu gözünü… Tangöze'nin Ural'ı desteklediği basın açıklamasından hemen sonra önceki geceyi kendisi ve oğullarıyla birlikte geçirdiğini dile getiren Piriler, şunları söyledi: "Kaan, konunun kapanması için artık konuşmamamı istedi. Ancak karşı tarafın beni tahrik ettiğini, bu yüzden konuşacağımı ve o kadının susması gerektiğini söyledim."

Seçkin Piriler, ihanet fotoğraflarını görmeden önce Tangöze'ye ısrarla Ural'ın kim olduğunu sormasına rağmen "Asistan arıyordum ve kendisiyle bunun için görüştük" cevabını aldığını anlattı.

'BEN HEP OLACAĞIM!'
Babasını 2015 Ekim'de kaybeden Seçkin Piriler, bundan 15-20 gün sonra da Kaan Tangöze'nin Kıvılcım Ural'la Beyrut'ta tatil yaptığını ve bu seyahati ise sonradan öğrendiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Piriler, ikilinin 1 ay sonra ayrılacaklarıyla ilgili açıklaması hatırlatılınca ise şöyle konuştu: "11 yıldır birlikte olduğum adamı gözlemleyerek bu sonuca vardım. Ancak bu sözlerimden sonra onları iyice kenetledim. Evlenip mutlu olsunlar. Ama ilahi adalete güvendiğim için mutlu olacaklarına inanmıyorum. O kadını Allah'a havale ettim. Ayrıca ben ölene kadar Kaan'ın hayatında olacağım."

Bu sözleriyle Kıvılcım Ural'a ültimatom veren Piriler, kendisine 'köpek' imasında bulunan Ural'a da yanıt verdi: "Onun 'köpek' dediği kadından Kaan'ın 2 evladı var."

Eski eşinin maço bir ruha sahip olduğunu dile getiren Piriler "Evlenirsem Kaan, çocuklarımı benden alır" diyerek de yeni bir ilişkiye başlamaya çekindiğini gözler önüne serdi.