Cadde Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı! Sancar, Menekşe'den boşanma kararı alıyor

Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı! Sancar, Menekşe'den boşanma kararı alıyor

29.09.2020 - 09:45 | Son Güncellenme:

Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı yayınlandı. STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sefirin Kızı yeni bölümünde Melek'in velayet davasında mahkemede ortalık karışırken Sancar, Menekşe'den boşanma kararı aldığını Nare'ye söylüyor. Nare ise bu memleketten gideceğini ısrarla dile getirirken, Sancar, Nare'yi öpüyor. İşte Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanında romantik dakikalar...

Sefirin Kızı 22. bölüm fragmanı Sancar, Menekşeden boşanma kararı alıyor

Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Sefirin Kızı yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da STAR TV'de...

Haberin Devamı

SEFİRİN KIZI 21. BÖLÜM FRAGMANI

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sefirin Kızı'nda Melek için velayet davasında ortalık kızışıyor. Herkes mahkeme derdine düşmüşken, Menekşe ise Kahraman'ın yeni doğacak bebeğini kendi bebeğiymiş gibi Sancar'ı kandırmayı planlıyor. Sancar ise Menekşe'den boşanacağını Nare'ye açıklıyor. 

SEFİRİN KIZI OYUNCULARI

Engin Akyürek
Neslihan Atagül Doğulu
Uraz Kaygılaroğlu
Doğukan Polat
Hivda Zizan Alp
Özlem Çakar Yalçınkaya
Erhan Alpay
Erdal Küçükkömürcü
Gonca Cilasun
Tülin Yazkan
Esra Kızıldoğan
Cemre Öktem
Edip Tepeli
Beren Gençalp

SEFİRİN KIZI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizi çekimleri Muğla ve Montenegro'da gerçekleştirilmektedir.

SEFİRİN KIZI KONUSU NEDİR?

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır.
Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Haberin Devamı

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.